Pikáns élményükről vallottak a nők: elmesélték, milyen volt életük első kikötözős szexe. 

A hármas szex mellett gyakori vágyálom a kikötözős szex is, érthető okokból. Izgalmas lehet ennyire átadni az irányítást valakinek, és a beszámolók szerint valóban nagyon izgató élmény. Három nő mesélt az első ilyen tapasztalatáról.

Nők vallottak a kikötözős szexről – Képünk illusztrációForrás: Dreamstime

„Forró volt a hangulat. Azóta is keresem azt az izgalmi állapotot, mint amibe akkor kerültem. Kicsit féltem az elején, de miután kiderült, hogy teljesen bízhatok benne elengedtem magam és... Eszméletlen volt! Ő is nagyon átélte és annyira izgató volt, hogy az már fájt! De a szó legeslegjobb értelmében. Mindkettőnk élete legjobb orgazmusát élte át aznap este. Elfelejtettem hozzátenni, hogy sokszor nevettünk közben, hogy milyen bolondok vagyunk, de pont emiatt még jobban élveztük” – idézi a Men's Health az egyik nőt.

„Amikor a barátom legelőször kikötözött, egy puha selyemkötelet használt és előkerült a szemfedő is. A szoba tele volt gyertyával és erotikus zene szólt, sőt, egy nagy, kör alakú tükör is volt mellettünk. Gyengéden kikötözött és elkezdte csókolgatni a testemet, mindenhol. Órákig kényeztetett, teljesen végem volt! Ha hiszitek, ha nem, ez volt a legelső esténk együtt és minden meg volt beszélve előre, mégis olyan spontánnak tűnt és izgatónak! Azóta töretlenül megbízom benne és ő is bennem, ráadásul lett egy új közös (szex)hobbink” – mesélte egy másik nő. 

„Én hoztam fel, mert már pár hónapja együtt voltunk és ki akartunk próbálni valami újat. Alapjáraton eléggé irányító és domináns személyiség vagyok, ezért ki szerettem volna mozdulni a komfortzónámból. Kezdetben zavart, hogy nem tudok csinálni vele semmit sem, amit szeretnék, de egy idő után olyan jól kezelte a helyzetet, hogy teljesen átadtam magam a gyönyörnek. Örülök neki, hogy megtettük, a kapcsolatunkra is jó hatással volt, sokkal inkább közösen hozzuk meg a döntéseinket azóta” – mondta a harmadik. 

7 tipp, ha kikötözős szexbe vágnátok a partnereddel (18+)

A kikötözős szex (vagy szakkifejezéssel bondage, ami a BDSM rövidítésben az első két betűt adja) sokak titkos fantáziája, amit aztán idővel majdnem olyan sokan ki is próbálnak. Hogy az első alkalom ne süljön el rosszul, íme néhány hasznos javaslat. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!