A többszörös orgazmus elérése egyáltalán nem lehetetlen. Egy szakértő elárulta, hogyan lehet biztosan kimaxolni az élvezetet.

1. Kerülj hangulatba 
A legbiztosabb módja a többszörös orgazmus elérésének a lassú haladás. Vagyis ha az izgatás előbb érzéki szavakkal, majd hosszú előjátékkal folytatódik, és nem csapunk egyből a dolgok közepébe. Kezdve a romantikus hangulat megteremtésétől, folytatva egy érzéki masszázzsal biztosak lehetünk a többszörös sikerben.

Így lehet még forróbb az élvezetForrás: Shutterstock

2. Egy kis kínzás 
Miután a test izgalomba került, rátérhetünk az erogén zónákra és a nemi szervekre, de a stimulációt ne kövesse még behatolás. A nők számára a legnagyobb esély a többszörös orgazmusra, ha az elsőt nem szexuális aktus váltja ki, hanem a csikló közvetlen stimulálása bármilyen módon. 

3. Izgatás a másodikért 

Az első orgazmus után sem kell egyből a behatolásra térni, a második elérésére is sokkal nagyobb esély van akkor, ha ismét simogatással folytatjuk, majd újra a csikló kerül a középpontba. 

4. Késleltetett kielégülés 
A határon mozogni nem egyszerű, de a kitörni készülő orgazmus késleltetésével még nagyobbá tehetjük az élvezetet. Ráadásul ezzel a testet is tanítjuk, hiszen ha sokszor kerül orgazmus közelébe, könnyebben készen áll majd a többszörös élvezetre.