Biszexuális nők árulták el, mennyiben másabb nővel szexelni, mint férfival.

Biszexuális nők vallottak egy internetes fórumon arról, milyen különbséget éreznek akkor, amikor férfiakkal, illetve nőkkel szexelnek.

Rengeteg elvárás van azzal kapcsolatban, hogy hogyan is kellene kinéznie a tökéletes női testnek. Amikor férfiakkal vagyok együtt, akkor ez rendre feszélyez, nem érzem jól magam a bőrömben. Nőkkel viszont egészen más a helyzet, hiszen ők tudják, milyen is ez az érzés."

A biszex nők szerint jobb a szex a nőkkelForrás: Thinkstock

Egy másik nő arról számolt be, hogy úgy érzi, más kritériumoknak kell megfelelnie akkor, ha férfival, illetve nővel randizik.

Bevallom, a férfiaknál sokszor én is a tökéleteset keresem, hogy úgy nézzen ki, mint a magazinok címlapjain. Ugyanakkor a nőkkel szemben sokkal jobban elnézem a tökéletlenségeket, hiszen tudom, hogy én is ilyen vagyok."

Egy újabb hölgy arról számolt be, sokkal könnyebben megy neki, hogy nőkkel lépjen intim kapcsolatba, mint egy férfival. És nem mellesleg a szexet is jobban élvezi az azonos neműekkel.

A nőknek sokkal nagyobb az igényük az előjátékra. Engem zavar, hogy a férfi azt gondolja, az orgazmusával véget is ér az együttlét" – idézi a hozzászólót a Men's Health.