Egy 127 kilós nő vallott őszintén arról, hogy mennyire élvezi a szexet.

Saját bevallása szerint mindennap szexel egy 127 kilós nő, és párjával minden szexpózt hajlandóak kipróbálni. A 22 éves influencer, Emma Hill az után vallott őszintén a szexuális életéről, hogy a népszerű amerikai tévés, James Corden azt mondta egyik műsorában, hogy a duci színészekre soha nem osztanak olyan szerepet, hogy a kamerák előtt szexeljenek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Protect the ASSets

Emma Hill (@emmatamsinhill) által megosztott bejegyzés,

Emma tinédzserként még utálta a testét, mára azonban elfogadta önmagát olyannak, amilyen. Rengeteg fotót oszt meg a mindennapjairól a közösségi oldalán, amelyet már több mint 50 ezren követnek.
A párja egy viszonylag vékony fiú, Brandon. Négy hónapja vannak együtt, és talán nincs is olyan pozitúra, amit még ne próbáltak volna ki az ágyban.

A szexuális életem nagyszerű. De hosszú volt az út, hogy eljutottam odáig, hogy elfogadjam a testemet, és végre nem csak olyan pasikkal vagyok együtt, akik egyfajta fétisként tekintenek rám. Attól, hogy nagyobb darab vagy, nem jelenti azt, hogy a sötétben kell szexelned vagy csak bizonyos pózokat próbálhatsz ki. Üzenném mindenkinek, bátran próbálják ki azt, akit szeretnének!" – nyilatkozta a The Sunnak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I guess the light I see in you is what you see in me

Emma Hill (@emmatamsinhill) által megosztott bejegyzés,