Teherbe esett egy nő, de nem tudja, két pasi közül melyik lehet az apa

Forrás: Thinkstock -
terhesség szex apaság szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kétségbeesésében kereste meg az egyik brit lapot az egyik női olvasó, akinek fogalma sincs róla, hogy két férfi közül melyik ejtette teherbe.

Egy nem mindennapi olvasói levelet kapott a The Sun. A 23 éves nő kétségbeesésében kereste meg a lap szakértőjét. A lány elárulta, nemrég kidobta őt a pasija, és ezt nagyon nehezen viseli. Öt éve voltak együtt, ám a férfinak elege lett abból, hogy a kuktaként dolgozó barátnője túl sok időt kénytelen a munkahelyén tölteni.

A fiatal nő teljesen összetört, és bánatában a munkahelyén összegabalyodott az egyik pincérrel, majd egy héttel később a recepcióssal. Teherbe esett, és fogalma sincs arról, melyikük lehet az édesapa.

A nő nagyon kétségbeesett Forrás: Thinkstock

A lap szakértője végül azt tanácsolta neki, döntse el, valóban meg akarja-e tartani a babát. Ha igen, akkor ezt közölnie kell a két férfival is, és DNS-vizsgálatot kell végeztetniük. A lényeg, hogy alaposan gondolja át, mit szeretne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.