Habár a Satisfyer termékcsalád hírnevét a kirívóan olcsó segédeszközei kapcsán szerezte, mindez nem jelenti azt, hogy ne találnánk a kínálatukban a legmagasabb vásárlói igényeknek is megfelelő termékeket. A legjobb példa erre a Satisfyer Luxury néven piacra lépő, léghullámos csiklóizgató, amelyet rutinos tesztelőpárosunk hölgy tagja, Dóri tett próbára!

A Satisfyer Luxury abból a szempontból nem újdonság, hogy az alkalmazott technológiát illetően nagyjából ugyanazt a léghullámos csiklóizgatást kínálja, amelyet egykoron a Womanizer sorozat tett naggyá, és azóta már majd minden gyártó kínálatában megjelent valamilyen formában, így többek között maga a Satisfyer is jókora választékkal rendelkezik hasonló játékszerekből. Ennek ellenére mégis valódi újdonságról van szó, hiszen a vállalat ezúttal a luxustermékek piacára próbál meg betörni egy olyan segédeszközzel, amely legalább két szintet lépett előre az eddigi Satisfyer csiklóizgatókhoz képest mind az anyaghasználat, mind a minőség terén.

Az már a doboz kézbe vételekor látszott, hogy a gyártó ezúttal különösképp odafigyelt a részletekre: a texturált, rendkívül minőségi benyomást keltő csomagolás egyértelműen a LELO termékek esetében látottakat követi, de hát a legjobbtól kölcsönözni nem szégyen, ugyebár. A segédeszköz mellett egy szaténzsákot is tartalmazó dobozkát felbontva sem lankad majd a lelkesedésünk, hiszen a teljesen vízálló kialakítású csiklóizgatót kézbe véve a minőségbe vetett hitünk tovább erősödik: a Luxury anyagválasztása elsőrangú, az összeszerelési minősége példás, a design pedig egyenesen szemkápráztató. A „PRÊT-À-PORTER" fantázianevű változat esetében a hófehér borítást rozéarany színezésű fémbetétekkel dobta fel a gyártó, mégpedig sikerrel; a játékszer megjelenése elsőrangú, bátran összevethető a kétszer ennyibe kerülő versenytársakéval is.

Satisfyer LuxuryForrás: Dóri és Krisztián

A segédeszköz felső oldalán elhelyezett valódi bőr (!) borítás a gyakorlatban is bizonyítja létjogosultságát, hiszen nedves kézhez is jól tapad, a klitorisszal érintkező szilikon rész pedig kellően puha, igaz, Dóri szerint jobb lett volna egy fokkal még lágyabb anyagot alkalmazni.

A gombsor egyszerű és átlátható, a billentyűk nyomáspontja pedig könnyed, mégis határozott, véletlen kapcsolástól nem kell tartani használat közben. Az 500 mAh kapacitású, lítiumion technológiára épülő akkumulátor feltöltése napjaink trendjeinek megfelelően egy mágnesesen illeszkedő fej segítségével végezhető el, a kábel másik végén pedig szabványos USB csatlakozót alkalmaztak a tervezők, így egy tetszőleges telefontöltő vagy épp powerbank is megteszi, ha épp utazáshoz vinnénk magunkkal játékos kiskedvencünket. Az üzemidő hossza erősen függ attól, hogy a léghullámos izgatás mellett a rezgő funkciót is bekapcsoljuk-e, vagy sem, azonban teljes terhelés mellett is szűk 2 órás intervallumot mértünk, amely több mint elegendő a mindennapos használat során. A fejlett akkumulátortechnológiának köszönhetően amúgy is nyugodtan töltőre dughatjuk a játékszert a hancúr után, károsodni nem fog a gyakori rátöltésektől az eszköz, illetve az éjjeliszekrény magányában sem fog állásában lemerülni, így a Luxury folyamatosan akcióra kész lehet. A száraz tények után jöjjenek a jóval nedvesebb részletek, amelyeket Dóri oszt meg veletek!

Az üzemidő hossza teljes terhelés mellett is szűk 2 órás intervallumForrás: Dóri és Krisztián, szexshop.hu

„A Satisfyer már régóta mozgatta a fantáziámat, néhány játékot meg is néztem már élőben, de bevallom, jó ideig úgy tekintettem a márkára, mint a Womanizer olcsó klónjára, így végül mindig valami más került a kosárba. Talán picit féltem is az első találkozástól, mert nem akartam csalódni, ráadásul úgy tűnt, nincs is igazán újdonság a kínálatukban, inkább csak követik a konkurenciát. Nemrégiben azonban kedvenc webáruházunkban két olyan Satisfyer eszköz is megjelent, amik többet ígértek, mint a Womanizer jelenlegi termékei, ezért hát úgy vettem, hogy az égiek is azt szeretnék, ha kipróbálnánk őket, ha lehet, rögtön mind a kettőt! Hogy melyik volt a másik termék, az egyelőre maradjon az én titkom, de a lényeg, hogy régen várt újdonságként a Luxury is bekerült a combjaim közé...

Mikor először vettem kézbe, őszintén megdöbbentem, mennyivel minőségibb benyomást keltett bennem, mint az eddigi Satisfyerek, vagy a nagy kedvenc Womanizer Premium, amit egyébként mind a mai napig nagyon szeretek és használok is. Igen, még annál is minőségibb, ezt szemlesütve, de be kell valljam nektek! Ez már csak azért is vicces dolog, mert éppen a felébe kerül, szóval tényleg meglepő volt, pláne a valódi bőr, ami ugyan festve van, de még így is meggyőzőbb bármilyen gumis borításnál. Nagyon tetszett a fémbetét is, és a rozéarany ugyan nem a kedvenc színem (sőt), de azért valahol én sem tudok neki ellenállni. Tudjátok, nagy problémám szokott lenni a gombokkal a játékszereimnél, de „Lexi" nem tűnt bonyolultnak, és igazából nem is az, néhány perc alatt rájöttem mindenre. A kis kerek gombot hosszan nyomva lehet bekapcsolni, és röviden nyomkodva lehet a rezgő programok között váltani, az ovális formájúval pedig a szívóimpulzus erősségét lehet befolyásolni (a „+"-t kell hosszan nyomni a funkció bekapcsolásához). 

Igen, Lexi rezeg is, ami első körben nem tűnt túlzottan fontosnak, de a próbáink során rájöttem, hogy nem rossz újításról van szó, sőt!

Satisfyer Luxury (balra) és Womanizer Premium (jobbra)Forrás: Dóri és Krisztián

Tulajdonképpen a szívóharangot rezgeti 10 különféle módon, ami önmagában nem lenne nagy élmény, mert bármelyik csiklóizgató rezgő alkalmatosság jobb nála, de úgy, hogy közben működik a szívófunkció is, tényleg hozzátesz az érzéshez, és vérbővé tesz odalent! A baj csak az, hogy a szilikon harang emiatt kissé keményebb lett, mint amit én megszoktam, és sajna nem is cserélhető puhább verzióra, szóval inkább lemondtam volna a rezgésről egy picivel puhább anyagú (olyan womanizeresen lágy) és így a csiklómra is jobban illeszkedő szívóharangért. Kellemetlennek persze így sem mondanám, de az gond lehet, hogy viszonylag tág a szilikon rész bejárata (1,3 centiméter!), ami elsősorban a húsosabb csajoknak lehet jó választás... Sajnos a dobozban nem volt szűkebb változat, és utánrendelni sem lehet ilyesmit, plusz a gyártó weboldalán sem találtunk arra utaló jelet, hogy egyáltalán létezne ilyen verzió ehhez a játékhoz (bezzeg más típusokhoz meg van, ki érti ezt?!). 

Talán pont emiatt van az, hogy Lexi bármennyire is igyekszik, nem tudja olyan gyorsan kiváltani belőlem az orgazmust, mint a Womanizer. Többször is megpróbáltuk, de sehogy sem sikerült 1 perc alatt elmenni vele, márpedig a Womanizerrel 40 másodperc a rekordom. 

Persze ez nem jelenti azt, hogy A Satisfyer rossz termék lenne! Igaz, hogy legalább 4 percre volt szükségem az első orgazmusomhoz, és közben jó néhányszor el is csúszott a szívófej, ami baromira idegesített, de végül összejött a nagy bumm, és köszönhetően az extra ingerlésnek, maximálisan kielégítő volt! Tényleg nem lehet panaszom Lexi teljesítményére, a 11 elérhető erősség közül nekem már a 7-8. is bőven elég volt, sőt alacsonyabb fokozat mellett jobban is élvezem az izgatását.

A kis kerek gombot hosszan nyomva lehet bekapcsolni, és röviden nyomkodva lehet a rezgő programok között váltani, az ovális formájúval pedig a szívóimpulzus erősségét lehet befolyásolniForrás: Dóri és Krisztián

Ami nem igazán nyerte el a tetszésemet, az a szívófej helye: a Womanizernél, és a többi Satisfyer terméknél is bevált „L" kialakítás szerintem sokkal kényelmesebb, mint ez a megoldás, mert így nagyon nyújtózkodni kell, hogy az ember lánya kényelmesen magán tarthassa a játékot, és közben a fokozatokkal is bíbelődhessen. Persze lehet, csak én születtem túl alacsonynak, vagy csak a karjaim túl rövidek. Mindez persze csak apróság, és igazából ízlés dolga, szóval ez senkit ne riasszon el a vásárlástól, ha amúgy szimpatikusnak találja Lexit. Mindenesetre egy tanácsom azért lenne: ha ti is „kisborsónyi" csiklóval vagytok megáldva, nem biztos, hogy a Luxury lesz a legjobb választás számotokra (inkább valamelyik „S" szívófejes Womanizert ajánlom!), viszont, ha husisabbak vagytok odalent, ne habozzatok, ennyi pénzért Lexi lesz a legjobb barátnőtök!" 

A Satisfyer nem cáfolt rá a hírnevére, hiszen a Luxury olyan kiváló ár/érték aránnyal rendelkezik, amelyet egyik konkurens termék sem tud felmutatni a kategóriában; ennyi pénzért csak jóval alacsonyabb minőségű eszközt találunk a nagy rivális Womanizer kínálatában, sőt a felhasznált anyagok minőségét figyelembe véve még a kétszeres áron kínált Premium sem ellenfél. 

A Satisfyer Luxury csiklóizgatót a Szexshop.hu webáruháztól kaptuk tesztelésre, amelyet ezúton is köszönünk!