Kliensei szexfüggőségéről vallott egy hivatásos domina.

Annak ellenére, hogy a szexfüggőség hivatalosan nem tartozik a betegségek közé, legalább olyan hatásai vannak, mint az alkoholizmusnak vagy a drogfüggőségnek. Az Angliában élő, Dita álnevet használó domina a Mirrornak elárulta, rengeteg szexfüggő klienssel találkozott már.

Több olyan escortot is ismerek, akik szexfüggők, de persze a klienseim között is akadnak bőven ilyenek. Épp ezért biztos vagyok benne, hogy a szexmunkásokra mindig lesz igény, soha nem fog megszűnni ez a foglalkozás."

Szexfüggő klienseiről vallott a dominaForrás: AFP/Tobias Schwarz

Dita elárulta, a szexfüggőket alapvetően két nagyobb csoportra tudná osztani.

Az egyik csoport, akik folyamatosan szexelni akarnak, változatosságra vágynak. Van, aki a szexet a párjától szeretné megkapni, míg más folyton új partnert keres. Van viszont az a csoport, akik a szexet úgymond negatív módon akarják, tehát túl kicsi az önbizalmuk és az önbecsülésük, és figyelemre, szerelemre vágynak. Egyébként velünk született dolog, hogy figyelemre és szeretetre vágyunk, illetve arra, hogy csodáljanak minket. De vannak olyan emberek, akik pont ezért szexelnek, és náluk ez hamar függőséggé alakul át. A szeretkezés az, aminek nincsenek szabályai, nem lehet jól vagy rosszul csinálni."

A városban, ahonnan Dita származik, egyébként megalapították az Anonim Szexmániások Klubját, ahol közös beszélgetésekkel, programokkal igyekeznek segíteni azoknak, akik a szex megszállottjaivá váltak.