Bekamerázták a szülők 15 éves fiuk szobáját és fürdőszobáját azért, hogy ne maszturbáljon. Nem értenek egyet ugyanis azzal, hogy valaki a házasság előtt ilyesmit csináljon. A fiú az interneten kért segítséget, szeretné beperelni a szüleit a magánéletének megsértése miatt.

Az interneten kért segítséget az a 15 éves fiú, akinek szobáját és fürdőszobáját bekamerázták a szülei. A The Sun cikke szerint a fiú azt írta, hogy az apja rajtakapta, amikor épp maszturbált.

Pár nap múlva egy Amazonról rendelt csomag érkezett, amely a kamerákat tartalmazta. A cikk szerint a szülők nem értenek egyet azzal, hogy fiuk a házasság előtt bármilyen szexualitással kapcsolatos dolgot műveljen. Így azt is megtiltották neki, hogy az iskolában részt vegyen a szexuális felvilágosító órákon. 

Biztonsági kamerát szereltek a szülők a fiuk szobájába (Képünk illusztráció)Forrás: Shutterstock

A kamasz srác most szeretné beperelni a szüleit azért, mert semmilyen magánszférát nem hagynak neki, a kamerák felvételeit mindennap ellenőrzik. Valaki a kommentelők közül azt tanácsolta neki, hogy kérjen segítséget egy másik ismerős felnőttől, hiszen amire vágyik, az teljesen természetes.