Nemcsak a férfiak szeretik az análszexet: nők vallottak arról, miért is vannak odáig attól, ha a pasi hátulról hatol beléjük.

A Ripost az internetes fórumok alapján összegyűjtött néhány női hozzászólást, amely arról szól, a hölgyek miért is szeretik az análszexet. Nézzük!

Amikor a férfi behatol hátulról, olyan, mintha minden egyes erogén zónámat kényeztetné, egyszerűen eláraszt a gyönyör. Olyan, mint amikor kinyomod a tubusból az utolsó adag hidratáló testápolót, és pont elég, hogy kényeztesd vele az arcod és a nyakad."

„Egyszerűen imádom. Mindig érzem, hogy valami nagyon dögös, és szokatlan dolgot csinálunk – és az érzés, ahogy behatol hátul a pénisz, az valami mennyei. Ha mellé egy vibrátorral, vagy csak egy ujjal a vaginámat is izgatják, úgy túlcsordul a gyönyör, hogy sírni tudnék. Viszont rengeteg síkosító kell hozzá, nem szabad spórolni vele!"

Nők vallottak szexuális életükrőlForrás: Thinkstock

„Ha már eleget gyakoroltad, ismered minden csínját-bínját, akkor mély, forró és eszméletlen élmény. A csiklóorgazmusaim sokkal erősebbek, ha hátulról is izgat a férfi."

„Kicsit mocskosnak érzem. És emiatt nagyon izgat. Mintha valami bűnös nő lennék, akit ezért máglyán égetnének el egyszer. Imádom, ahogy a pasim hátulról behatol."