A szenvedélyes szex jó dolog, de veszélyes is lehet a túlzott hevesség. Nem egy pénisz tört már el emiatt, ám az önkielégítés sem mindig biztonságos, főként, ha különböző tárgyakat is használunk a kielégülés eléréséhez. Orvosok és ápolók vallottak arról, milyen durva szexbalesetekkel találkoztak. Íme.

Az egészségügyben dolgozók sok furcsa esettel és durva balesettel találkoznak, a szexuális aktusok során szerzett sérülések ezeken felül még kellemetlenek és kínosak is, de ezekből is akadnak szép számmal. Íme, a legdurvább esetek.

Ezekkel a durva szexbalesetekkel találkoztak az orvosok – Képünk illusztrációForrás: Shutterstock

„Az évek során rengeteg törött pénisszel találkoztam már. Szinte mindegyik baleset kiváltó oka az volt, hogy egy vékony, törékeny srác szexelt durván egy nála jóval nagyobb nővel. Az egyik fickónak annyira ömlött a vér a péniszéből, hogy két edény is megtelt, mire sikerült elállítanunk. Szerencsére nem lett komolyabb baja" – idézi a Men's Health egy orvos beszámolóját. 

Természetesen az is előfordul, hogy maszturbálás során éri baleset az embert, vagyis nem jön ki az, ami bement. Volt egy betegem, akinek a vibrátor szorult bele az ánuszába. De csak akkor jött el hozzánk, amikor a felesége elutazott a városból. Sürgős végbélműtétre volt szükség. Miután jobban lett, csak lehajtotta a fejét és azt mondta, ez drága mulatság volt..." – mondta egy dolgozó.

"Egy közepes méretű városban élek. Egyszer egy férfi jött be hozzánk, hogy egy elmondhatatlanul nagy cukkini szorult fel neki. Azt mondta, hogy éppen egy traktort vezetett, amikor leesett, és éppen úgy esett, hogy a cukkini felcsúszott neki. A cukkini..." – mesélte egy nővér. 

Ezeket dugták fel testnyílásaikba az emberek: csavarhúzó, rakéta
Minden évben összeszedik, milyen furcsa dolgokat helyeztek fel az emberek a testnyílásaikba. Íme, a lista, de vigyázat, nagyon bizarr tárgyak is találhatóak rajta, úgy mint a játék űrrakéta és a csavarhúzó!