Ha ugyanazt a technikát alkalmazod tinikorod óta, akkor nem árt egy kis változatosságot belevinni. Íme, néhány tipp.

1. Sebesség és erő Hallottál már valaha a gyilkos fogásról? Ha nehézségeid adódnak elélvezni a partnereddel való szexuális együttlét során, előfordulhat, hogy ez azért van, mert maszturbáció során túl erősen szorítod magad, és túl gyors tempót diktálsz. Ezek ugyanis nem kivitelezhetőek akkor, amikor egy másik emberrel vagy együtt. Ezért érdemes önmagad kényeztetése során is változtatni a tempón, vagyis lassítani egy kicsit, és enyhíteni a szorítást – így képessé válsz különböző módokon elélvezni.

Ettől lesz jobb az önkielégítésForrás: Dreamstime

2. Egy kis kínzás A gyors kielégülés is lehet élvezetes, de nem árt, ha néha szánsz időt egy hosszabb kényeztetésre. Próbáld meg elérni azt a pontot, amikor már érzed a közelgő kitörést, ekkor lassíts a tempón, tarts egy kis szünetet, míg kissé enyhül az erekció, majd kezd újra – ha ezt háromszor vagy négyszer megismétled, végül sokkal nagyobb orgazmusra számíthatsz. 

3. Válts kezet Mindenkinek megvan az ügyesebbik keze, de néha nem árt rábízni a dolgokat az ügyetlenebbre. Az idegen kézmozdulatok és szokatlan érintések éppen annyira fel tudják korbácsolni a szenvedélyt, mint egy új pozíció kipróbálása – nincs vesztenivalód!