Swinger klubban is járt, saját bevallása szerint maszturbálásfüggő volt Soma Mamagésa. Az énekes őszintén beszélt a szexuális életéről és arról, hogy egyre mélyülő monogámiában él. 

Nem rejtette véka alá szexuális életének részleteit Soma Mamagésa a Budaörsi Jókai Mór Művelődési Központban. A Bors cikke szerint az énekesnő elárulta, hogy járt már swinger klubban, valamint azt is, hogy maszturbálásfüggő volt. 

A barátnőivel úgy döntöttek, hogy Berlinben próbálják ki a swinger klubok világát, hiszen Somát Magyarországon felismernék. "Nekem nem jött be ennyire az eltárgyiasult »dolog« , de el tudom képzelni, hogy valakinek nagyon szuper, valakinek rengeteget ad" – mesélte Soma, aki saját bevallása szerint egyre mélyülő monogámiában él.

Őszintén beszélt Soma MamagésaFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Spitzer Gyöngyi vagyok, és maszturbálásfüggő vagyok, vagyis voltam. Azért beszélek erről ilyen szabadon, mert nekem az egyik sorsfeladatom a felszabadítás. Az egyik célja az életemnek, hogy teljesen szégyentelenné váljak. Az önkielégítés útján is óriási végletet éltem meg, mert »iszonyúan undorító, pfuj, pfuj, pfuj« trauma volt számomra tizenegy éves koromban a szexuális felvilágosításom, ami után becsuktam a kaput" – folytatta az énekes. Aki arról is beszélt, hogy később felfedezte saját testét a kádban, azután sokáig napjában kétszer zuhanyzott.