Sokan kacérkodnak a csoportos szex gondolatával, ám csak kevesen mernek belevágni. Most olyanok meséltek élményeikről, akik már átélték. 

Hatalmas élvezetet, de kínos pillanatokat is kínálhat a csoportos vagy épp hármas szex. Sokan kacérkodnak a gondolattal, ám csak kevesen vágnak bele akár ismerősökkel, akár ismeretlenekkel. 

A Men's Health cikkében most olyanok meséltek élményeikről, akik már levetkőzték gátlásaikat ezen a téren. „Az én első gruppentapasztalatom sok alkoholt és pornóra utaló jeleket tartalmazott. Egy házibuliban voltam, ahol rajtakaptam az egyik munkatársam kedvesét az ágyban egy másik sráccal. Azután három barátnőm megfogott és bevitt a szobába. Nem kérdés, ha még egyszer ott lenne az alkalom, egy pillanatig sem gondolkoznék, újra megtenném” – mesélte egyikük. 

Nagy örömöket rejthet a csoportos szexForrás: Shutterstock

Egy másik egyén a férjével és egy közös barátjukkal esett kísértésbe. Régóta volt közöttük vonzalom, aztán egyszer csak megtörtént a dolog. „Egyszer a férjem, a barátunk és én elkezdtünk nézni nálunk egy filmet, és iszogattunk közben. A következő pillanatban már egyiken sem volt felső, és én a férjemmel csókolóztam. Akkor éreztem, hogy a barátja megfogja a combomat. Ezután mondtam nekik, hogy menjünk fel a szobába, hárman. Miközben egyikőjüket a számmal elégítettem ki, addig a másik kutyapózban hatolt belém hátulról. Egész éjjel csináltuk” – mesélte a nő.