Nem tud leállni az alkalmi partnerek keresésével a 39 éves, négygyermekes édesanya. Azt állítja, hogy a munkahelyén fogadja a férfiakat, nem tud betelni az izgalommal. 

"39 éves vagyok, négy gyermekem van, három hónapja dolgozom egy szépségszalonban" – kezdi vallomását az édesanya, akinek van egy titka.

"A nagyszüleim neveltek, miután a szüleim elváltak. A nagyszüleim szerettek, a szüleim kevésbé. Hozzámentem a gyerekkori szerelmemhez. Húszéves voltam és naiv" – folytatta a nő, akinek első házasságából egy lánya született. 

Nem tud betelni az alkalmi kapcsolatokkal az édesanyaForrás: Shutterstock

A férjét megcsalta egy csapossal, később elváltak. "Néhány héten belül találkoztam egy másik fickóval. Már volt egy lányom, így kétségbeesetten kerestem a biztonságot" – mondta az anyuka, aki hozzáment a 41 éves férfihoz. Három gyermekük született. 

Amikor a férje két évvel ezelőtt elment, regisztrált a Tinderre. Amikor a férfiak írogatni kezdtek neki, arra gondolt, miért ne találkozhatna velük – írja a The Sun. Azóta nem tud leállni az alkalmi partnerek keresésével, akiket a munkahelyén fogad. 

"Azt mondom nekik, hogy foglaljanak hozzám egy masszázst, így soha senki nem zavar minket. Néha még extra fizetséget is kapok" – mondta az édesanya, aki tudja, hogy le kellene állnia ezzel.