Három nő vallott arról, miért is vannak odáig a szabadtéri szexért. Lássuk!

Marina, 38 éves

„Az egyetemen jöttem össze egy sráccal, akivel gyakran még az órákat is kihagytuk, hogy együtt lehessünk. Igazi szexőrült vált belőlem általa... Egyszer elmentünk egy kirándulásra és béreltünk egy csónakot. Sütött a nap és nagyon jó hangulatunk volt. Amikor egy viszonylag eldugott helyre eveztünk, egymásnak estünk. Az egész nagyon kényelmetlen volt, és addig fészkelődtünk, míg kipottyantunk a csónakból... A túlparton mindenki felfigyelt ránk és láthatták, amint meztelen fenékkel próbálok visszakapaszkodni. Az volt az utolsó eset, hogy csónakban próbálkoztam... A mostani pasimmal viszont néha csináljuk szabadtéren. Egyszer például a parkban szexeltünk. Viszonylag diszkréten csináltuk, mivel én voltam felül, így lassan, de erőteljesen mozoghattam. Senki nem vette észre, hogy mit csinálunk, isteni volt!”

Csak óvatosan a szabadtéri szexszelForrás: Thinkstock

Emily, 40 éves

Imádom a szabadtári szexet, hiszen sokkal felszabadultabb lehetek, mint a négy fal között. Persze bármikor rajtakaphatnak, de épp ettől izgalmas! Odakint hangos lehetsz, nem kell visszafognod magad és ez csodás érzés. Katolikus családból származom, és csak az egyetemen tapasztalhattam meg, milyen érzés a függetlenség és a szexuális szabadság. A diákok ismertek egy helyet a tóparton, ahol szinte senki nem láthat. Emlékszem, a strand meleg volt, homokos... Egyszer egy óráig kerestük utána a bugyimat, vicces volt.”

Rebecca, 52 éves

Ahogy elköltöztem otthonról, felfedeztem a testiséget. A srác, akivel összejöttem az egyetemen, szeretett új dolgokat kipróbálni, és bárhol is voltunk, ha épp szexelni támadt kedve, egymásnak estünk. Egyszer egy házibuliban felmentünk egy szobába, de ahelyett, hogy becsuktuk volna az ajtót, direkt nyitva hagytuk, hogy meglegyen az izgalom: vajon rajtakapnak-e bennünket. Gyakran leálltunk az autópálya közelében, hogy az autóban szexeljünk, és egyszer, amikor hazahozott, a közeli háztömb mellett parkoltuk le. Esett az eső, nem volt a közelben senki, de azért a ruhát magunkon hagytuk... Életem legjobb szexélményét éltem át akkor” – írja a The Sun.