Nemrégiben tárgyalták a newcastle-i bíróság előtt annak a férfinak az ügyét, akit 2019 márciusában önkielégítésen kaptak egy vonaton. A mellette ülő nő értesítette a rendőrséget. A férfi, Jordi Cornelius Yebouet a bíróságon elmondta, mi történt valójában, és egészen különösen védekezett.

Yebouet a Newcastle-ba tartó szerelvényen utazott, amikor a mellette ülő vasutasnő észrevette, hogy ritmikusan mozgatja a kezét a pulóvere alatt – írja a Mirror"Remélem, nem azt csinálja, amire gondolok" – háborodott fel a nő, aki később leszállt, és értesítette a rendőrséget, így a férfit Newcastle-ben rendőrök várták a pályaudvaron.

Forrás: Shutterstock

Yebouet a bíróság előtt bevallotta, hogy körülbelül másfél órán keresztül maszturbált: mégpedig azért, mert így oldotta a stresszt. Hozzátette, előző este drogokat fogyasztott, az is hozzájárult a közszeméremsértő viselkedéshez. Védekezésképpen felhozta: nem is ejakulált.

Ügyvédje azzal védte, hogy az önkielégítés nem irányult senkire, ráadásul a pénisze sem látszott. Yebouet-et közmunkára és rehabilitációra ítélték.