A Womanizer Duo abból a szempontból nem teljesen új termék, hogy korábban már piacra került nagyon hasonló formában, azonban a kisebb hiányosságok, illetve a merész árazás miatt anno nem tudott igazán átütő sikert aratni. A ráncfelvarrás sikerességének tesztelő párosunk járt alaposabban utána, elöljáróban azonban annyit elárulhatunk, hogy Dóri ezúttal sem csalódott kedvenc gyártójában.

Mi tehetne még jobbá egy olyan csiklóizgatót, amely alapból is annyira meggyőző lett, hogy tulajdonképpen kérdés nélkül tarolta le az egész piacot, egy teljesen új kategóriát teremtve ezzel? Valószínűleg ugyanez a kérdés fogalmazódott meg a Womanizer Gmbh. tervezőinek fejében is úgy bő két éve, amikor először papírra vetették az Inside Out névre keresztelt terméküket. Egy dolog azonban bizonyosan elkerülte a figyelmüket, ez pedig a visszafogott árazás fontossága; habár „Inszi” igazán jó játékszernek bizonyult Dóri combjai között, volt néhány kisebb hiányossága, amelyek a nem éppen visszafogott árcédula tükrében kissé fájónak bizonyultak. A probléma tulajdonképp még csak nem is a magasba szökött árazással volt, sokkal inkább tűnt úgy helyenként, hogy a termék nem volt kellőképpen kiforrott, ezért csak kevéssel adott többet (szigorúan az intim helyzetekben nyújtott hatékonyságát nézve), mint egy klasszikus Womanizer és egy minőségi G-pont-vibrátor együttese. A tervezők azonban nem adták fel – az egyébként valóban jó ötletnek bizonyuló – párosítás megvalósítását, és immáron új néven, a korábbi hiányosságok (egy részét) kiküszöbölve Womanizer Duóként dobták piacra a továbbfejlesztett utódmodellt.

Womanizer DuoForrás: Dóri és Krisztián

Ami a technikai alapokat illeti, szinte minden tekintetben jelentős előrelépés történt a korábbi verzióhoz képest, a formavilág azonban jóformán cseppet sem változott. Ez nem is baj, hiszen alapjában véve az eredeti termék nem volt rossz ezen a téren (sem), azonban történt néhány kisebb módosítás, ami kifejezetten az idei fejlesztés előnyére vált. Ilyen például a gombsor átalakítása, ezzel együtt a kezelés egyszerűsítése, amely ugyan még így sem mondható magától értetődőnek, azonban legalább kaptunk egy különálló bekapcsoló gombot, így a fennmaradó 5 (!) gombnak már csak a funkciók vezérlését kell biztosítania. További jó hír, hogy a nyomógombok a korábban alkalmazott szimbolikával szemben már egyértelmű jelöléseket kaptak a szerepükre vonatkozóan, ezáltal a kezelés egyértelműbbé vált akció közben is. Sajnos sötétben a helyzet már nem lesz ennyire rózsás, hiszen háttérvilágítás továbbra sem fért a büdzsébe, amelyet egyszerűen nem értünk, hiszen ez a kényelmi „extra” a lényegesen olcsóbb termékek esetében sem számít ritkaságnak manapság. Sokat javult viszont az ergonómia, a hüvelybe helyezhető rész például szemmel láthatóan vastagabbá és íveltebbé vált, amely Dóri véleménye alapján egyértelműen jó döntésnek bizonyult. Csökkent valamelyest a tömeg is, bár az eltérés csekély mértékű az újdonság javára, a jelentősen megnövelt, immáron 2 órát is elérő üzemidő tükrében mégis örvendetes változás. Azt talán már mondanunk sem kell, de a tisztán látás érdekében azért leírjuk: mind a felhasznált anyagok minősége, mind a kivitelezés színvonala elsőrangú, ennél minőségibb örömszerzőt nem sokat találunk a piacon. A borítás selymes és könnyen tisztítható, illesztési hézagok pedig gyakorlatilag nincsenek, ebből adódóan a Duo teljes mértékben vízálló kivitelű, fürdőkádban is bátran használható.

Forrás: Dóri és Krisztián

Ami a funkciók körét illeti, ezen a területen jelentős fejlődéssel szembesültünk az elődmodellhez képest. A legfontosabb újítás a SmartSilence technológia megjelenése, amelyet először a Womanizer Premium kapcsán próbálhattunk ki, azonban a jelek szerint ezt mostantól minden drágább árfekvésű Womanizer megkapja majd. A hangzatos név mögött rejlő technológia lényege, hogy a motorok (merthogy kettő is van belőlük) csak abban az esetben lépnek működésbe, ha az eszköz érzékeli a test közelségét, így minimalizálható a zaj, növelhető az üzemidő, és a vétlen bekapcsolás esélye is kizárható. A próbáink alapján a SmartSilence viszonylag pontosan működik ezúttal is, menet közben soha nem állt meg a Womanizer, pedig tartottunk kicsit ettől. Ha a csiklóizgató rész hozzáért Dóri testéhez, már indult is a móka, de ha elemelte magától, néhány pillanat múlva magától leállt a játékszer. Ha valakinek ez a funkció nem tetszene, vagy esetében nem működne valamiért megfelelően, akkor sincs nagy baj, mert egy billentyűkombináció lenyomásával kikapcsolható az automatizmus, így a klasszikus ki/be kapcsoló gombbal lesz vezérelhető a Duo működése. Szintén új funkció a programok megjelenése: számszerűsítve 10 különféle mintázat közül választhat szívünk hölgye a folyamatos rezgésen felül, amelyek mindegyike 12 erősségi szinten szabályozható, mégpedig a léghullámokkal operáló csiklóizgató és a vibrátor részeken is külön-külön. Ez már az a fajta testreszabhatóság (szó szerint), amelynél többre egyszerűen nincs szükség, szerintünk mindenki megtalálja majd a magának legkedvesebb kombinációt (és ezt meg is jegyzi, mert kikapcsolás után sajnos minden egyéni beállítás alapra áll vissza).

Forrás: Dóri és Krisztián

Az akkumulátoros üzemidő kapcsán nem ejtettünk szót a töltés mikéntjéről, amelyet most pótlunk. A Womanizer Duo is ugyanazt a mágnesesen illeszkedő töltőrendszert kapta, amelyet az Inside Out is, a mágnesek erején viszont mintha növeltek volna a tervezők, ugyanis jóval stabilabban ült a töltőkorong a segédeszközön, mint a korábbi verzió esetében. A feltöltés folyamata kellőképpen gyors, az akkumulátor feltöltése egy klasszikus 2 amperes USB-töltővel sem tartott tovább három és fél óránál, amelyet követően legalább kétórás játékidővel gazdálkodhatunk még magas teljesítményfokozat mellett is. A töltés visszajelzéséről a csiklóizgató rész mélyére épített LED nyújt tájékoztatást, ami valóban látványos megoldás, azonban nem feltétlenül a legjobb, hiszen így mindenképp meg kell emelnünk, és bele kell néznünk az eszközbe a folyamat ellenőrzéséhez, nem elég egy pillantást vetni a szoba másik végéből a segédeszköz irányába.
Ennyit a száraz tényekről, és térjünk is át gyorsan a jóval nedvesebb gyakorlati tapasztalatokra, amelyekről ezúttal is Dóri mesél nektek.Hűséges olvasóinknak már nem árulok el titkot azzal, ha sokadszorra is leírom, a Womanizer a kedvenc gyártóm. Persze ettől még nem leszek elfogult vagy lágyszívű, hisz ismertek: megmondom nektek, ha valami nem jó vagy nem tetszik. Annyit megígérhetek, hogy Dönci sem lesz kivétel ez alól. Igen, Dönci, mert a becenevek kiosztásától nem tudok elszakadni (nézzétek el nekem), és a Duo amúgy is olyan snassz, bár tény, hogy találó. Picit izgultam először, hogy mégis mit fogok tudni mondani nektek erről a pimaszul elegáns bordó kis cuccról, hiszen szinte mindent leírtam már a korábbi cikkünkben Inszi kapcsán, de a tesztelés alatt gyűlt némi extra tapasztalat, szóval nézzük is meg, mi az a kevés negatívum, ami a szokásos dicséretek felsorolása előtt szóra érdemes. Kezdjük például a kezeléssel: tudjátok, nekem ez mindig nehézkes téma, a fejemet éppen elvesztve, az orgazmusom határán billegve nem igazán tudok koncentrálni a gombokra (na jó, máskor se), főleg, ha túl van bonyolítva az egész, és egy kicsit úgy érzem, most is ez történt. Igazából az tök jó lehetőség, hogy a csiklóizgató és a punciba helyezhető részek erősségét külön szabályozhatom, de ez nekem kicsit feleslegesnek tűnik, hiszen ha erősebb rezgést szeretnék odabent, akkor szinte biztos, hogy erősebb ingert akarok a csiklómon is, szóval teljesen megfelelő lenne úgy, ha négy gomb helyett csak kettő lenne, és egyszerre lehetne változtatni mindkét részen.

Forrás: Dóri és Krisztián

Néha megzavart az automatikus ki- és bekapcsolás is, mert ha programot akartam váltani, vagy az erősséget szabályozni, akkor rá kellett néznem a gombokra, ezzel pedig elmozdítottam a helyéről Döncit, aki készségesen le is állt, majd újra is indult, amikor újra a puncimra került. Becsületére legyen mondva, mindig jól érzékelte a helyzetet, de ha kevesebb a gomb, simán kitapintom menet közben, amire épp szükségem van, így viszont sokszor maradtam hoppon az orgazmus előtt fél másodperccel. Hű, de dühítő az ilyesmi! Néhány használat után persze, amikor már tapintásra ment, melyik gomb melyik, nem okozott problémát a dolog, de azért na, lehetett volna ezt egyszerűbben is. Egyébként az automata kikapcsolás jó dolog, mert amikor már elég a jóból, nem kell keresgélni a kikapcsoló gombot, csak kihúzom magamból egy picit a vibrit, és Dönci engedelmes szeretőként már el is csendesedik, én pedig piheghetek. Ennyit a kissé felemás dolgokról, most már szólhatnak a fanfárok! Nem is húzom sokáig, a Womanizer Duo egyszerűen FANTASZTIKUS! Én Inszit is imádom, sokszor játszom vele még mostanában is, de ahogyan azt régen írtam, a punciba helyezhető részt picit igazgatni kell, hogy jó helyre kerüljön. Kis párna a popsi alá, kicsit meg kell emelni a csípőmet, lefelé feszíteni a vibrit, ilyesmi.

A Duo esetében erre nincs szükség, tökéletes ívben hajlik, belém legalábbis pontosan passzolt, és mivel a kar vége is vastagabb lett, sokkal egyszerűbb eltalálni vele a mágikus kis pontot odabent. Az erősség továbbra is nagyon kellemes, nekem 6-7 fokozatnál nincs szükségem többre ahhoz, hogy elélvezzek, de az utolsó pillanatokban sem szoktam maximumra rakni, mert így is olyan intenzív, annyira leírhatatlanul erős orgazmust képes kiváltani, hogy a legkisebb porcikám is görcsbe rándul. A legszebb, hogy alig van szükségem előjátékra, mert a testem már tudja, hogy mi következik, ha kézbe kerül a Womanizer. Sokakat érdekelhet vásárlás előtt, hogy akkor mégis melyik a jobb választás, a negyedennyibe (!) kerülő Satisfyer G-Spot vagy a Womanizer Duo, és őszintén szólva én magam is elég sokat töprengtem ezen, leginkább az árkülönbség miatt.

Forrás: Dóri és Krisztián

Felváltva használtuk az utóbbi napokban Pötyit és Döncit, és nagyon-nagyon nehezen tudtam eldönteni, melyik is a jobb a kettő közül. Mindkettőtől hatalmasat tudok élvezni, ebben nincs különbség, a Satisfyert viszont könnyebb használni, és kisebb is. Cserébe a Womanizer rezgése nekem lágyabb, kellemesebb, még mindig jobban élvezem vele a játékot, és így hamarabb képes vagyok a csúcsra érni. Az igazán élvezetes, mégis gyengéd léghullámok, és az orgazmus előtti édes gyötrődést a végletekig elhúzó izgis programok miatt végül a Womanizer Duo nyerte nálam, de ebben hatalmas szerepe van annak is, hogy a csiklóra kerülő rész jobban passzolt hozzám, és puhább is volt, mint a Pötyinél. Ez nagyon fontos nekem, és szerintem másoknak is az lehet, szóval megmondom őszintén, még ekkora árkülönbséget is megbocsátok egy ilyen egyszerű dolog miatt. A Satisfyernél nincs választásod, sajnos csak egyetlen méret van, ha szerencséd van, akkor rád jól passzol, és akkor nyertél. A Duóval viszont használhatsz egy szűkebb és egy tágabb szilikonfejet is, attól függően, hogy melyik illik jobban hozzád. Nekem a szűkebb fej jött be eddig minden esetben a Womanizernél, sokkal direktebbnek érzem így az ingerlését, ami továbbra is fantasztikusan intenzív, és akkor is kifacsarja belőlem az orgazmust, ha épp ahhoz is fáradt vagyok, hogy igazán elengedjem magam. Dönci nem tűr ellentmondást, ha egyszer magadba engeded, a csúcsra fog juttatni, ha akarod, ha nem.

A tesztünk végére maradt a feketeleves, ami mi más is lehetne, mint az árcédulán szereplő összeg. Sajnos a Womanizer Duo nem olcsó játékszer, a 75 ezer forintos árával mondhatni példátlanul drága, de örök igazság, hogy a legjobb dolgoknak mindig megkérik az árát. Ettől eltekintve a puszta tények is igazolják, hogy esetében a jelenleg elérhető legjobb női segédeszközről beszélünk, gyakorlatilag 100 százalékos hatékonyság mellett juttatja a csúcsra a gyengébbik nemet, ráadásul a cserélhető fejek miatt bármilyen intim adottsághoz tökéletesen passzol majd. A minőségi körítés (igényes doboz, tartalék szívófej, elegáns szaténzsák) már csak hab a tortán, de ezek miatt akár ajándékként is megállja a helyét a Womanizer legújabb bajnoka.

Tesztünk főszereplőjét az erotikashow.hu webáruház biztosította számunkra, amelyet ezúton is köszönünk!