Tragédiába torkollott a friss házasok szexuális együttléte: a férfi a BDSM nagy rajongójaként szeretkezett a feleségével, ám egy tüskés játékszer a nő halálát okozta. Az 52 éves Ralph Jankus elmondta, 30 éve gyakorolja a szado-mazo szexet. A pár nászútra sem ment, helyette találták ki azt, hogy két napon át szexelni fognak. A férfit 18 hónap felfüggesztett börtönre ítélték. 

Az 52 éves Ralph Jankus BDSM-szexmaratonba kezdett 49 éves feleségével, ami tragikusan végződött. Egy 20 centiméter hosszú görgős, tüskés szerkezet kihúzásakor a nő bele kilyukadhatott – írja a Bild nyomán a Nuus.hu

Először nem gondolták, hogy ekkora a baj, a nő inkább csak hasi diszkomfortérzésre panaszkodott, nagyobb fájdalmai később lettek, mint kiderült, belső vérzése alakult ki. A balesetet követően 4 nap múlva hívták ki a mentőket – bár a férj elmondása szerint a feleséget korábban is látta orvos, aki mindent rendben talált –, de már nem tudták megmenteni az asszony életét.

Fotó: Roy Stuart

 

A bíróság 18 hónap felfüggesztettre ítélte a férfit, az enyhe büntetést úgy indokolták, hogy a „segédeszközök használata mindkét fél közös beleegyezésével történt, a halált nem szándékosság okozta, valamint, hogy nem valószínűsíthető az, hogy a német férfi ezt újra megteszi mással is”. 

Hozzátették, ezzel együtt Jankust nem lehet felmenteni a büntetőjogi felelőssége alól, a pszichológiai vizsgálatok során megállapították, hogy tökéletesen tisztába van tette súlyával. 

Jankus a Facebook-oldalára is posztolta a gyászhírt: „Szomorúan tudatom veletek, hogy szeretett feleségem, 8 nappal az esküvőnk után, váratlanul elhunyt. Összetörtem.”