Különleges találmányt dobtak piacra: úgynevezett maszturbációs ruha segít a fogyatékkal élőknek abban, hogy a csúcsra jussanak.

Három tajvani tervező, Szu-Ying Lai, Hsin-Jou Huang és Chia-Ning Hsu kitalálta, hogy alkotniuk kellene egy olyan ruhát, amely abban segítené a fogyatékkal élőket, hogy könnyebben eljussanak a csúcsra. Tervüket azóta meg is valósították, és piacra dobtak egy szexuális segédeszközökből álló csomagot.

Így néz ki a szettForrás: NORTHFOTO/Mediadrumimages/RippleSexperience/Szu-YingLai/Hsin-JouHuang/Chia-NingHsu/Mediadrumimages/Ripplesexperience/Szu-Yinglai/Hsin-Jouhuang/Chia-Ninghsu

Van benne egy ruha, amit fel kell venni, illetve mellékeltek hozzá többek között egy maszkot és egy távirányítót is, amellyel lehet variálni a rezgést.

A kitalálók szerint ez a szett mindenféle erőlködés nélkül képes orgazmushoz juttatni a viselőjét. Mint mondják, egy olyan szexjátékról van szó, amely képes az előjátékra, és az orgazmus után még úgymond meg is öleli az illetőt – számolt be róla a Daily Star.

Így működikForrás: NORTHFOTO/Mediadrumimages/RippleSexperience/Szu-YingLai/Hsin-JouHuang/Chia-NingHsu/Mediadrumimages/Ripplesexperience/Szu-Yinglai/Hsin-Jouhuang/Chia-Ninghsu