A legtöbb embernek a pornófilmek forgatásairól alkotott képe igencsak messze áll a valóságtól. Ezen igyekszik változtatni Andy Zane többszörösen díjazott felnőttfilmrendező. 

Szokványos munkaként fogta fel a pornófilmrendezést Andy Zane, a többszörösen díjazott rendező. Most kitálalt róla, milyenek valójában a forgatások, és azok az emberek, akik ebben az iparágban dolgoznak. Twitter-oldalának rengeteg követője van, hiszen oszt meg olyan kis szösszeneteket, amelyek a forgatásokon esnek meg vele. Szinte már küldetésének tartja, hogy a pornószínészekre hús-vér emberként tekintsen az átlagember is – írja a Daily Star

Nemrégiben például egy olyan kisvideót osztott meg, amelyen két színész éppen forgat egy igencsak pikáns jelenetet, ő közben pedig fánkot eszik a kamera mögött. Zane elárulta: az első forgatás előtt rettenetesen ideges volt, nem tudta, a teste hogyan reagál majd arra, hogy meztelen emberekkel dolgozik. Végül rájött, ez is csak egy filmforgatás, a színészek pedig épp olyan emberek, mint bárki más. 

A rendező szerint az emberek nem elég nyíltak, ha a szexről van szó (Képünk illusztráció)Forrás: Shutterstock

"Édes, csodálatos és valódi emberek" – szögezte le Zane. Úgy látja, egy olyan társadalomban élünk, amikor egy embernek bocsánatot kell kérnie azért, mert szereti a szexet, pedig ennek nem kellene így lennie. Ő azonban őszintén mer beszélni a szakmájáról és hivatásáról. 

"Imádom például, amikor Tommy Pistollal forgathatok halloween témájú filmeket. Mindig hosszú és bonyolult bevezetőt forgatunk, akár egy egész horrorfilmet is belesűrítünk 5-10 percbe" – fogalmazott Zane. 

Elismerte: annak ellenére, hogy kivívta a szakmája elismerését, és a Twitteren rengeteg követője van, a családja nehezen fogadja el, amit csinál. Nem igazán beszél velük róla, kizárólag a testvérével. "Ő támogatott engem. Azt mondta: ez is csak egy munka, nem? Amíg nem bántasz vele senkit, mi baj lehet?" – mondta Andy Zane.