Kiderült, hogy mi a különbség a budapestiek és a vidékiek szexuális szokásai között. 

Szoláriumban, strandon, óriáskeréken, buszon – ezeken az extrém helyszíneken estek egymásnak a budapestiek, akiket Hevesi Kriszta kérdezett a szexuális szokásaikról.

„Kint aludtunk a határban, és voltak olyan fiatalok, hogy a szalmakazalban aludtak" – ezt pedig már egy kelet-magyarországi település, Legyesbénye egyik lakója mesélte Kadlecsek Krisztiánnak.
Azt próbálták kideríteni, hogy mi a különbség a vidéki és a városi erotika között, és a szexuális felvilágosításról is kifaggatták a válaszolni hajlandókat.

Kiderült, van-e különbség a vidékiek és a budapestiek szexuális szokásai közöttForrás: TV2

Egy budapesti fiatal elárulta, az édesanyja és az iskola is ellátta információkkal, a vidéki néni azonban bevallotta, ő nem kapott felvilágosítást. „Fiatalon mentem férjhez, de engem nem világosítottak föl. Én azt sem tudtam, hogy születik a gyerek, meg hogy csinálják. Mikor megesküdtünk, jött a nászéjszaka, és rögtön teherbe estem” – mondta.

Szilágyi Gyula szociológus is megszólalt a témában, elmondta, a vidéki és városi szexualitás között több különbség is van, például a szexpózokban. „Nagyvárosban rendkívül változatosak és érzelemdúsak, míg a kis falvakban igen hétköznapiak” – árulta el.