Eláruljuk, melyek azok a kínos dolgok, amelyek szinte biztosan tönkreteszik a szexuális együttlétet.

Mocskos beszéd 

A szakértők szerint is érdemes bevetni néha szex közben egy-egy elsuttogott mocskos szót, ugyanakkor ezt is túlzásba lehet vinni. Ha durván káromkodsz együttlét közben, ne csodálkozz, ha elmegy a kedve partnerednek a szextől. 

Agresszivitás 

A szex sokszor lehet heves, ám itt is érdemes mértéket tartani. Ügyelj arra, hogy nagy fájdalmat ne okozz partnerednek, kerüld a durva érintéseket, és mindenképp figyelj oda, nehogy valami baleset történjen együttlét közben. 

Ha rajtakapnak 

Izgalmasan hangzik olyan helyen szexelni, ahol még korábban soha nem tetted, és fennáll a veszélye annak, hogy valaki esetleg megláthat. Az azonban nagyon kínos, ha szex közben egy családtag vagy egy barát nyit rátok...

A kép csak illusztrációForrás: Shutterstock

Szellentés 

A szellentés az emésztési folyamatokhoz tartozik, minden emberrel előfordul. Ha azonban váratlan helyzetben, mondjuk szex közben szellentesz, akkor lehet, a partnered kétszer meggondolja, újra ágyba bújjon-e veled... 

Kellemetlen szagok 

Szex előtt érdemes lezuhanyozni, az egész nap rajtunk lévő ruha ugyanis estére kellemetlen szagúvá válhat, nem beszélve az izzadtságról... - írja a Metro.