Bár nem mindenki vállalja nyíltan, itthon is rengetegen néznek különböző szexvideókat, amelyek közül a legnépszerűbbek az amatőr pornók, a mostohaanyukák főszereplésével készült felnőttfilmek és a nyilvános szexet bemutató videók.

A Szexrandi.hu ismét készített egy felmérést, amelyből nem csupán a már említett top3 pornótípusra derült fény. Annak is utánajártak, hogy melyik megyékben kerestek legtöbbször szexuális tartalmakra. Ezek: Szabolcs-Szatmár-Bereg, Jász-Nagykun-Szolnok és Békés megye. Ez alapján meghatározták a hazai szexvideó-fővárost is, ami Nagykanizsa lett, de nem sokkal maradt el tőle Miskolc, Nyíregyháza és Mosonmagyaróvár sem.

Mi a különbség a hétköznapi szex és a pornó között? Ebből a videóból kiderül!


Azért azt sokan sejtik, hogy a férfiak közül nem mindenki áll az első pillanatban harcra kész. Ahogy azt is, hogy nem minden női nemi szerv olyan egyforma, mint két félbevágott, kívánatos őszibarack. Sőt, valószínűleg azt is tudja mindenki, hogy az altáji csupaszság sem általános. A pornófilmek viszont ennek az ellenkezőjét hirdetik. Olvasd tovább!

A pornófilmek két okból problémásak: egyrészt a fogyasztás mennyisége, másrészt a minősége miatt. Utóbbi tekintetében az egyre extrémebb tartalmak igénylése jellemző, mivel az unalom, a megszokás itt is megjelenik – mondta a Blikknek Hevesi Kriszta szexuálpszichológus, aki azt is megjegyezte, a felnőttfilmek negatív hatása a párkapcsolatokra világszinten problémát jelent.