Egy vámpír házaspár vallott arról, hogyan élik mindennapjaikat.

Vannak, akik imádnak vámpírnak öltözni, de akadnak olyanok is, akik valóban úgy is élnek, mint a vámpírok. Daley és Logan South elmondásuk szerint 15 évesek voltak, amikor egyszer csak arra ébredtek, hogy ilyen életmódot akarnak követni.

Hogy mit jelent ez pontosan? Általában napfelkeltekor fekszenek le aludni és kéthetente megisznak egy evőkanálnyi vért. Nappal azért alszanak, mert a napfény elveszi az energiájukat, émelygést és fejfájást okoz nekik.

Amikor valaki vérét megiszom, úgy érzem, mintha csak egy pohár vizet innék. Feltölt energiával, és olyan, mintha hosszú idő után végre levegőt vehetnék."

A férfi elmondta azt is a Daily Starnak, hogy a vért többnyire barátaik adományozzák nekik vagy szexuális partnereik, akiket hathavonta megvizsgálnak, egészségesek-e.

Egy steril tűt használunk, ami nem hagy nyomot, és egyáltalán nem veszélyes. Természetesen ők minden esetben hozzájárulnak ehhez." 

A házaspár elárulta azt is, minden évben újraházasodnak, és gyermeket is terveznek. Azt azonban ők sem tudják, a leendő utódaik öröklik-e majd a vámpírságot.