Lepedőakrobaták, netán lágy szeretők? Most megmutatjuk azt az öt csillagjegyet, akikben nehezen lehet csalódni, ha az érzékek tengerében szeretnénk megfürödni.

Bika

Érzéki szerető, amit az is jól mutat, hogy nála komoly hangsúlyt kap az előjáték. Szereti a végsőkig feszíteni húrt, és kitartásának köszönhetően sosem okoz csalódást.

Rák

Egyszerre szenvedélyes, lágy és romantikus. Nagylelkűsége az ágyban is megmutatkozik, számára a partnere öröme az első. Hosszú és forró esték várnak Rád mellette.

Forrás: Shutterstock

Mérleg

Romantikus és energikus, ami a szexualitásában is erős hangsúlyt kap. Szereti a változatos élvezeteket, bátran próbál ki új, sőt, szokatlan dolgokat is. Mellette egy percig sem lehet unatkozni.

Nyilas

Szenvedélyes szerető, aki mindig nyitott egy új pózra, de nem szégyenlős akkor sem, ha valamilyen játékszert vinnél az ágyba. Az újításokat azonban ne elsősorban tőle várd, ugyanakkor bízhatsz azok pozitív fogadtatásában.

Forrás: Shutterstock

Bak

Erős önbizalma az ágyban is megmutatkozik, ahol kifejezetten odaadó. Szereti minél előbb kiismerni partnere erogén zónáit, hogy valóban ott kényeztesse, ahol a legintenzívebb hatást válthatja ki.