Egy szaúd-arábiai kórházba tért be az a 22 éves férfi, aki 18 esztendős korában, vagyis 4 évvel ezelőtt egy szőrtelenítő csipeszt dugott a péniszébe. Az eset nem egyedülálló, de nem is éppen gyakori: ezen kívül mindössze egyetlen olyan esetet jegyeztek fel a világon, amikor is nyitott szárú csipeszt kellett kiszedniük az orvosoknak férfi húgycsőből.

A csipeszt végül endoszkóp segítségével tudták eltávolítani a férfi péniszéből. A beavatkozást - amit altatásban végeztek - az a tényező nehezítette leginkább, hogy kifelé jövet a csipesz nyitott vége igencsak komoly sérüléseket okozhat a húgycsőben.

A beavatkozás egyébként jól sikerült, katéterre sem volt szükség, a beteget azonnal hazaengedték a kórházból. Habár az orvosok pszichiátriai felmérést javasoltak a férfinak, ezt ő visszautasította, és elhagyta az intézményt. Azt nem tudni pontosan, hogy miért pont most kereste fel az orvosokat a nevén nem nevezett férfi a problémájával, ugyanis állítása szerint minden jól működött a csipesszel együtt is. 

Nem rendeltetészerűen használta a csipeszt a férfi. Képünk illusztráció.Forrás: Shutterstock