A Blikknek nyilatkozó ismert modell elárulta: legalább húsz becsapott fiatalkorú srácot ismer, aki a karrier reményében hagyta, hogy az ügynökségi tesztfotózáson aktkép - vagy intim felvétel - készüljön róla.

"Egy szórakozóhelyen szólított meg az ügynök, aki tesztfotózásra hívott. Roppant kínos volt, amikor a műteremben szembesültem azzal, hogy aktfotózásra jöttem"

A csak fiatal fiúkkal foglalkozó ügynökség vezetője erősködött, nincs ebben semmi, ez az első lépés a világhír felé vezető úton. Levetkőztem neki, de a tesztfotózás óta nagy ívben elkerülöm őket. Hát így nem lettem világhírű... Ahogy a barátom sem, aki elhitte, hogy ez az út vezet a nemzetközi divatvilágba, aztán hagyta, hogy beszippantsa a pornóipar."

- mesélte a modell.

"Egy vidéki városból érkező fiatal fiútól azt kérte az ügynökség vezetője, vetkőzzön le és simogassa magát. Majd pár perc múlva arra utasította, hogy maszturbáljon a webkamera előtt. Közben azzal győzködte a kamaszt, hogy ennyi áldozatot a siker érdekében vállalnia kell."

– Hogy mi lett a felvétel sorsa? Fogalmam sincs. Se arról, hol, kinél landoltak a meztelen fotóim – mondta a Blikknek a fiú, aki a történtek óta retteg, mikor kerülnek nyilvánosságra a kompromittáló felvételek.

Forrás: Dreamstime

A szóban forgó ügynökségről a Visage Modellügynökség vezetője, Kajdi Csaba is hallott már.

"Több fiatalemberrel is találkoztam, aki megfordult már ennél az ügynökségnél.Folyamatosan aktfotókat és erotikus képeket akartak róluk csinálni. Próbálták elhitetni a fiúkkal, aki modell akar lenni, annak ilyen bevállalósnak kell lennie. Csakhogy ez aljasság, nincs szó világhírnévről, se modellkarrierről, az ügynökség egyszerűen visszaél a fiatal fiúk jóhiszeműségével, kihasználja őket. Ráadásul ez az egész szakmának árt."

 Az érintett ügynökséggel korábban Pumped Gabo is kapcsolatban állt.

"A múlt héten felhívott egy nyomozó, aki feltett néhány kérdést, illetve megkérdezte, tennék-e vallomást az ügynökséggel kapcsolatban. Nem kérdés, ez a kötelességem...Elmondok mindent arról, hogy velem mi és hogyan történt."

-nyilatkozta a lapnak Pumped Gabo.