Rengeteg olyan tévhit kering a mai napig az orális szexről, amit ideje lenne elfelejteni. Íme 4+1 olyan hiedelem, aminek semmi valóság alapja sincs.

Arról, hogy a hölgyeknek milyen féle technikákat kellene alkalmazni a tökéletes orális szexhez rengeteg praktikát találhatunk az interneten.Ám arról hogy a nőket, hogyan lehet orálisan a legkönnyebben eljutatni a csúcsra meglehetősen kevesebb az információ. Pedig a férfiaknak mondhatni nehezebb a feladatuk, főként, ha a nőkben tévhitek élnek. Nézzük meg ezeket és romboljuk le végleg!

1. Baj van veled, ha nem szereted
Sok nő kellemetlennek érzi, amikor a párja éppen a lába között nyelvakrobatikázik.
Valaki pedig egyenesen sértőnek érzi, ha az előjáték során a pasija elfelejti ezt a fajta "adományt". Teljesen mindegy melyik csoportba tartozol, ahány ember, annyi szokás. Ezt a partnerednek el kell fogadnia. Legyél őszinte és beszéld meg vele neked mi a legjobb megoldás!

2. Orális szexnél nem kaphatsz el fertőzést
Téves! Az ember szájában rengeteg baktérium található. Akár egy pár másodperces csókolózással több millió baktériumot adhatunk át partnerünknek. Így orális szexnél is meg lehet az esélye annak, hogy elkaphatunk bármiféle fertőzést. De ne fessük az ördögöt a falra!

Forrás: Shutterstock

3. A férfiak nem szeretik csinálni
Butaság! Több felmérést is végeztek férfiakkal, és a legtöbbjük kifejezetten izgatónak találja, ha párjuknak így okozhatnak örömöt. Legtöbb esetben attól félnek, hogy nem elég jó a technikájuk, sokan ezért nem szorgalmazzák. Ebben könnyedén segíthetsz neki némi bíztatással.

4. Elegendő néhány nyelvcsapás

Rengetegen úgy gondolják, hogy ilyen egyszerű az egész. Két nyelvcsapás a csiklón és az orgazmus garantált. Azonban a női nemi szerv egy sokkal összetettebb testrész, mint gondolnánk. Az valóban igaz, hogy a legtöbb nő a klitorisz izgatása által jut el a csúcsra, de sokaknak kifejezetten kellemetlen lehet. Hiszen a csiklóban több mint 8 ezer idegvéződés található, ennek okán a hirtelen és durva érintés akár fájdalmas is lehet.

Forrás: Shutterstock

4+1. Ha elmondod hogyan szereted, önzőnek tűnsz  

Az első pontban is említettük, hogy legyél őszinte és mindenképpen beszéld meg a pároddal mi az, ami a legjobb neked, illetve nektek. Nagy eséllyel a partnered örülni fog annak, ha tudja, mit szeretsz. Nem fogsz ezzel önzőnek tűnni. Nyugodtan elmondhatod neki, amennyiben valamit máshogy szeretnél kapni. Sok kellemetlen szituációt elkerülhettek így.