Ha valaki szereti az orális szexet, akkor ezzel a módszerrel teljesebbé teheti maga és párja számára az örömszerzés lehetőségét. Van azonban néhány dolog, amit érdemes tudni, mielőtt orálisan kényezteted partnered.

1. Ha nem szeretnéd, nem kell csinálnod

Felejtsd el a kötelező szót, hiszen nem kell valakit kielégíteni a száddal csak azért, mert ő ezt akarja. Ha nincs kedved, vagy nem állsz készen erre, akkor mondj nemet bátran. Ha a partnered nem érti meg, akkor pedig meghunyászkodás helyett kezdj el azon gondolkodni, mennyire vagy fontos neki, ha számára ez a legfontosabb dolog. Máshogy is lehet örömet okozni...

2. Nem biztos, hogy veled van a baj, ha nem megy el

Sok esetben a férfiak nem tudnak elélvezni az orális szextől, így nem kell rosszul érezned magad, ha a kényeztetés végén nincs erekciója. Ne magadat okold, lehet, hogy nem tud kellőképpen kikapcsolni, és az aktus hozza meg számára az orgazmust.

Sok esetben a férfiak nem tudnak elélvezni az orális szextől, így nem kell rosszul érezned magadForrás: Shutterstock

3. Nem számít, milyen arcot vágsz közben

Sokan a takaró alá bújva kényeztetik párjukat, hiszen aggódnak, vajon milyen fejet vágnak orális kényeztetés közben. Tény, hogy valószínűleg nem úgy fogsz kinézni, ahogy a kisminkelt, begöndörített hajú pornósztárok, ezzel azonban nem érdemes törődni. A partnered szinte biztos, hogy szexinek és izgatónak fog találni, ráadásul ha igazán jól csinálod, előbb-utóbb becsukja a szemét, és csak az érzésre koncentrál.

4. Engedd el a 69-es pózt

Sok legenda terjeng a 69-es pózzal kapcsolatban, ami korántsem olyan kényelmes, mint ahogy elsőre látszik. Ez a pozitúra tipikusan túlértékelt, amit egyáltalán nem könnyű véghez vinni, így ha tartasz tőle, hagyjátok ki, és próbáljatok ki más, sokkal komfortosabb pózokat.

5. Attól, hogy nem nyögdécsel hangosan, még élvezi

A pornófilmek legalább annyira szólnak a hanghatásokról, mint a látványról, így nem kell megijedned, ha kényeztetés közben a partnered nem ad ki hangot. Ez nem azt jelenti, hogy nem élvezi, hiszen mindannyian mások vagyunk: van, aki hangos, van, aki pedig csendben élvez.