Ez a házaspár inkább az online orgiát választotta, mert lemondani nem akartak a többes szexről. 

Egy házaspár volt olyan bátor, és megírta a tapasztalatait arról, hogy milyen érzés részt venni egy virtuális orgián. Mint kiderült, ők már évek óta rendszeresen járnak swingerezni, ám a koronavírus miatt most le kellett mondaniuk a fizikai valóságban történő találkozásról. 

A feleség, Ali Wunderman azt mesélte, hogy ugyanúgy karanténban vannak hosszú hetek óta, mint bárki más. Pedig a 15. házassági évfordulójukat tervezték megünnepelni egy nudista hotelben Jamaicában. 

"Már teljesen rákészültünk. Arról fantáziáltunk, hogy milyen szuperek lesznek a meztelen medencés bulik, hogy milyen szuper lesz a szex a tükrös mennyezet alatt, az orgiák, és az édeshármasok. De leginkább azt vártuk, hogy végre olyanokkal lehessünk, akik ugyanolyan hedonisták, mint mi" - nyilatkozta Ali.

Forrás: Shutterstock

Mivel nem ők az egyedüliek, akik így éreznek, ezért az egyik swingerező csapat csinált egy online csoportot, ahova Aliékat is meghívták. A program pedig szinte ugyanúgy zajlott, mint eddig, csak virtuálisan. 

"Ugyanúgy fel kellett rá készülnünk, mintha ténylegesen találkoztunk volna másokkal. Megborotválkoztam, szépen felöltöztünk, rendbe tettük a hálót és gyertyákat gyújtottunk. Ezt követően szépen bemelegítettük egymást, hiszen ilyenkor mindig bennünk van az első randi izgalma." - mondta a feleség, aki szerint elég hamar belerázódtak a virtuális orgiázásba. 

"A párok egymással, a szinglik pedig magukkal játszottak. Időnként emlékeztetnem kellett magamat arra, hogy ezek valódi emberek a képernyőn és nem egy pornót nézek - ez pedig csak még jobban felizgatott. Még az sem tudta elvenni a kedvem, amikor valakinek besétált a kutyája a képbe. Lehet, hogy nem tudtunk valóban érintkezni az új barátainkkal, de ez a virtuális orgia valahogy még jobban összekovácsolt mindannyiunkat. Amellett, hogy izgató volt, éreztem a gyógyító hatását is. Hiszen sokan szerte a világon ezen a pénteki estén nem a szorongásaikkal, hanem az élvezeteikkel foglalkoztak" - írta meg a Men'sHealth.