A lovagló pózról gyakran az a tévhit él az emberek fejében, hogy csak a férfiak számára nyújt gyönyört, sok nő nem is kedveli. Pedig a lovaglás mindkét fél számára nagyon izgató tud lenni, ha jól csinálják. Most adunk pár tippet ahhoz, hogy rendszeresen meglovagold a bikádat.

 

5 tipp, hogy nőként is élvezd a lovaglást  

1. Izgassátok egymás mellét!

A mellbimbók rendkívül érzékenyek, bár tény, hogy ki kell tapasztalni, ki hogyan szereti: simogatás, dörzsölés, csipkedés, esetleg harapdálás. Miközben te vagy felül, könnyedén hozzáférhettek egymás melléhez, amivel féktelen plusz gyönyörhöz juthattok. Azonban nem kell feltétlenül a párodnak izgatnia a melledet, ezt megteheted közben magadnak is. Ennek a látványa hidd el, az egekig fogja repíteni őt.

Élvezd, hogy Te irányítasz!Forrás: Shutterstock

2. Ne csak elölről üld meg!

A fordított cowgirl pózban háttal vagy a párodnak, aki így a hátadban és a fenekedben gyönyörködhet, míg számodra egészen másfajta belső izgatást jelent a benned lévő pénisze. Dőlj hátra, dőlj egészen előre, tégy, amihez csak kedved van, hiszen most te irányítasz!

3. Izgasd közben a csiklódat!

Persze erre megkérheted a párodat is. Hidd el, nincs is nagyobb élvezet, mint amikor benned van, és a csiklód ingerlésétől teljesen begerjedsz. Mivel most te diktálsz, kedved szerint lassíthatsz vagy gyorsíthatsz az orgazmus felé vezető úton.

Lovagold meg a pasidatForrás: Shutterstock

4. Guggolj bele!

Az üléssel ellentétben így mélyebb behatolás és gyorsabb tempó érhető el. Óvatosan csináld, nehogy fájdalmat okozz magadnak.

5. Tekerd a csípődet!

Most ne le-fel mozogj, hanem enyhén oldalirányba. A csípőd mozgatásával jobban tudod ingerelni a G-pontodat, párod pedig hallva a gyorsuló zihálásodat, a mennyekben fogja magát érezni.