Arról már olvashattál nálunk, hogy mire kell odafigyelned az anális szex előtt. Most abban segítünk, hogy tökéletes lehessen ennek a szeretkezési formának az előjátéka is.

1. Koncentrálj a popsira!

A fenéknyílás izgatása rendkívül fontos. Ez történhet kézzel, ujjakkal, nyelvvel. Akkor is érdmees bevenni a repertoárba, mint előjáték, ha egyébként nem cél az anális szex, épp csak a lehetőségét szeretnétek megteremteni. Sőt! Sokaknál ez egy igen érzékeny pont, mivel tele van idegvégződésekkel.

4 előjáték-tipp, hogy az anális szex gyönyört hozzon (18+)Forrás: Shutterstock

2. A csikló is bejátszik

Az anális szexnél el kell tudonod lazulni, és igen jól jön, ha totálisan be vagy indulva. Ezt pedig a csiklód izgatásával tudod a legkönnyebben elérni. Kérd meg a pasidat rá, de te magad is a csúcs közelébe repítheted magad, hogy utána a feneked vegye át a főszerepet.

3. A síkosítás már előtte is hasznos

A popsiba hatolást mindenképp meg kell könnyíteni síkosítóval - vagy bő nyállal -, de már előtte is csúszóssá tehetitek a környékét. Így jobban esik a külső izgatás, és akár egy-két ujj is könnyebben behatolhat.

4. Csak semmi kapkodás!

Hiába érzitek a vágyat arra, hogy egymásnak essetek, az anális szeretkezés több, hosszabb és türelmesebb előjátékot igényel, ha valóban mindketten élvezni akarjátok. Finoman készítsétek elő a terepet, hogy a hátsó aktus orbitális gyönyört okozzon.