Pornófilm nézés közben érdemes szem előtt tartanunk, hogy a szexfilmek nem reflektálják egy átlagember szexuális életét, és szinte minden hamis, amit látunk. Pornósztárok meséltek arról, mi folyik a kulisszák mögött.

Bizony van, hogy egy pornószínésznő sem élvezi az aktust egy nagy pénisszel megáldott férfivel, és az análszex korántsem annyira spontán, mint amilyennek elsőre tűnik - írja a bien.

„Ha túl nagy a szerszám és fáj, igyekszem nem mutatni, mert a rendező szerint az eltereli a néző figyelmét az élvezetről. Ilyenkor vagy finoman jelzek, hogy ne az arcom vegye a kamera, vagy a kezemet a férfi partner csípőjére téve próbálom meg szabályozni a behatolás mélységét."

Forrás: Shutterstock

„Anális szex előtt– érthető okokból - már nem eszem minimum 12 órával a forgatás előtt, és mindig farkaséhes vagyok. Van, hogy újra kell venni egy jelenetet, mert hangosan korog a hasam. Természetesen beöntést is adok magamnak anális szex előtt – ha kell, többet is - hiszen mindennek szép tisztának kell lennie."

És hogy mi a helyzet a maratoni orgiákkal és a férfiak számára olyan vonzó spricceléssel, vagyis a női ejakulációval? Erre is válaszoltak.

„A jelenetek közben eszünk-iszunk, illetve bedobunk egy-egy viagrát, vagy más potencianövelő tablettát. Ha valaki ebben nem bízik, akkor kap a pénisze tövébe egy injekciót és mehet tovább a móka. Ritka az olyan férfi pornós, aki órákon keresztül képes erektált állapotban maradni, de szerencsére a tudománynak köszönhetően erre is van segítség."

Forrás: Thinkstock

A pornófilmeken látható nők általi spriccelés szinte 90 százaléka kamu, vagyis inkább fogalmazzunk úgy, hogy vizelet.

„A legtöbbször csak pisilünk, nem az élvezettől spriccelünk akkorát. Van, hogy egy beöntéshez használatos tárggyal töltjük fel magunkat vízzel, hogy a jelenet tetőpontján úgy tűnjön, mintha az orgazmustól ejakulálnánk."