Sajnos minden párral előfordulhat, hogy olyannyira ellaposodik a kapcsolat, hogy annak jobb véget vetni. Ha érzed, hogy valami nem stimmel, de bizonytalan vagy, figyeld meg a következő jeleket szex közben, mert ha ezeket tapasztalod, akkor meg kell hoznod a fájó döntést.

Alig várod a végétUgye Te is érzed, hogy ha azon agyalsz szex közben, hogy mikor lesz végre vége, az már rég rossz. Pláne ha fejben azt tervezgeted, mit fogsz majd csinálni utána, vagy esetleg a bevásárló listát állítod össze. Természetes, hogy a kezdeti hév nem maradhat meg évek után is, de ha egyszerűen már egyáltalán nem kívánod őt, akkor mi értelme így folytatni?

Nem hoz lázbaHa a párod tényleg mindent belead, hogy lázba hozzon Téged odalent, de minden igyekezete ellenére a tested a legtöbbször nem úgy reagál, ahogy kellene, és nem leszel elég nedves, akkor azt bizony veheted egy jelzésnek. Persze egyéb oka is lehet a hüvelyszárazságnak, de ha a szívedre teszed a kezed, lehet, hogy tudod, mi okozza nálad.

A szex minősége jelezheti, ha valami nincs rendben köztetek.Forrás: Shutterstock

Mindig ugyanaz...Ha azt érzed, hogy egyszerűen unod az együttléteket, mert gyakorlatilag mindig ugyanaz a forgatókönyv játszódik le, ideje elgondolkodni. A karantén alatt sajnos alapból fennállhat a veszély, hogy a párok egymásra unnak. Ha úgy gondolod, adsz még egy esélyt, próbáld meg feldobni az együttléteket, de ha ez sem segít, sajnos a legjobb megoldás a szakítás.

Nem szereted az illatátA szagoknak óriási jelentősége van, hiszen a látás után, ez alapján vonzódunk valakihez, még ha nem is tudunk róla. Azonban ha egy idő után már nem érzed kellemesnek a bőre természetes illatát, akkor baj van...