Elképesztő szexuális kalandjairól számolt be 4 férfi: ez volt számukra a legdurvább élmény. 

Barlangi erotika 

Attila és a barátnője egyszer kirándulni mentek egy szép, természetközeli helyre, ahol véletlenül felfedeztek egy elhagyatott barlangot. A párja ekkor félreérthetetlenül jelezte a 24 éves férfinak, hogy ki kéne próbálni, mennyire kényelmes a barlang. Ő pedig nem meglepő módon belement a játékba. Utólag azt mesélte, nem volt annyira komfortos a barlang falának támaszkodva szeretkezni, de élménynek viszont hatalmas volt 

Véletlenek egy próbafülkében 

 Dani és a barátnője a második randijukon voltak, amikor a lány jelezte, hogy kissé fázik, ezért szívesen beugrana valamelyik ruhaüzletbe egy kardigánért. A 28 éves férfi természetesen elkísérte a lányt, és döbbenten konstatálták, hogy az összes próbafülke üres. Egymásra pillantottak és szavak nélkül is tudták, mire gondol a másik. Besurrantak az egyik fülkébe és gyorsan lezavartak egy menetet. A férfi emlékei szerint hamar vége lett, de nagyon jó volt - mesélte a Cosmopolitannak. 

Forrás: Thinkstock

Állati vadulás egy állatkertben 

Bence és a párja már évek óta együtt voltak, mikor elhatározták, hogy a soron következő Valentin-napot az állatkertben töltik. Azonban olyan korán érkeztek a randi helyszínre, hogy szinte nem is találkoztak senki mással. A 25 éves férfi és a barátnője már egy ideje nem szexeltek olyan hatalmasakat, így a meglepetés erejével érte, mikor a barátnője szenvedélyesen megcsókolta ezen a nem éppen intim helyen. De Bence nem tudott ellenállni a kísértésnek, és ott helyben szeretkezni kezdtek. 

Az üres előadó titkai 

Milán másodéves volt, amikor kiszúrt magának egy bombázó csajt az évfolyamban. Hónapokon keresztül szemeztek egymással, de soha egy szót sem váltottak. Egyszer aztán Milán ott maradt a teremben az előadás után, mert le kellett még írnia valamit, amivel elmaradt. Egy pillanattal később pedig ott termett az a bizonyos szexi csaj. Dumálni kezdtek, szóba elegyedtek, de néhány perccel később már vadult szeretkeztek - és közben azon izgultak, nehogy valaki meghallja és rájuk nyisson.