Ez a nő nagyon rosszul viseli, hogy a koronavírus miatt le kellett mondani a nyilvános szexről. 

Rachel bevallása szerint már nagyon fiatal kora óta érzi, hogy őt nem izgatja a "hétköznapi szex". Azt mondja, tudja, hogy a nyilvános szex egyáltalán nem higiénikus és könnyen meg lehet betegedni, de ő ennek a kockázatát elfogadta és inkább ezt választotta, mint a szokványos formulákat. 

"Főiskolás korom óta rajongok a nyilvános szexért. Valamiért erre kattanok. Legyen szó erkélyről, autóról, uttestről vagy a főnököm íróasztaláról, bármi szóba jöhet. Szinte már megrögzötten kerestem az új helyeket és csak egy szabály volt: kerüljük el az ágyat" - meséli a Cosmopolitannak

Forrás: Shutterstock

De mióta beköszöntött a koronavírus, minden megváltozott. Nincsenek nyitva a bárok, nincsenek fürtökben lógó emberek akik között el lehet bújni egy gyors numerára, sem esküvői fogadások vagy bármilyen nyilvános esemény, ami beindítja:

"Olyan üresnek érzem magam ezek nélkül. Pedig imádom a férjemet és ő is engem. De valahogy mégsem elegendőek számomra azok a dolgok, amik másokat boldoggá tesznek. Kell az a bizonyos plusz, a lehetőség, hogy lebukhatok."