Arról korábban már írtunk, hogy kik a legjobb szeretők, most pedig azt fogjuk megmutatni, hogy melyik három csillagjegy szülőtte veti bele magát szenvedélyesen a flört és a szexting világába.

A szexi üzenetváltások, kacér képek küldözgetése párok között manapság már teljesen természetes, sőt, sokan ezzel táplálják a köztük lévő lángot. Az idegenek közti szexting - sexthing - is, az internetes társ- vagy épp szexpartner keresés térhódításával egyre gyakoribb. Azonban sose feledd, senkinek sem kell bizonyítanod egy meztelen fotóddal, hiszen nem tudhatod, hogy ki van a telefon, vagy a számítógép másik oldalán!

Ez a három csillagjegy kapható leginkább a szexreForrás: Shutterstock

Azonban, ha mégis egy kis virtuális huncutkodásra vágynál, a következő három csillagjeggyel megütötted a főnyereményt.  

Oroszlán

A szenvedélyes és bevállalós Oroszlán igazi főnyeremény ezen a téren. Bár drámázásban is nagymester, a történetmesélésben is remekel, ami kiváló fantáziával párosítva igazán forró beszélgetéseket és izgató élményeket nyújthat. 

Mérleg

Művészlélekként imádja a fantáziavilágot a valósággal keverni és igen jól is csinálja. Tőle ne várj vulgáris kifejezéseket, amitől - ha lehet- még izgatóbb lesz a szexting vele. Vigyázz azonban, ha a Mérleg elunja magát, hamar továbbáll.

Bak

Gyakran hűtlen csillagjegyként szokták emlegetni, de igazából a Bak csupán kötődési nehézségekkel küzd. Szenvedélyes jegyként imád örömet okozni a másiknak, épp ezért a kissé passzívabbak számára is remek választásnak bizonyulhat egy virtuális hancurozáshoz.