Hannah Aylward párja Shane Burcaw gerinc eredetű izomsorvadásban szenved születése óta, kerekesszékben ül. A pár YouTube csatornájukon mesélt arról meglepő őszinteséggel, hogy milyen a szexuális életük.

A 27 éves Shane Burcaw SMA-ban szenved születése óta, kétévesen kerekesszékbe került. Ennek ellenére teljes életét él, íróként dolgozik, és előadásokat tart. Hannah egy róla készült kisfilmben figyelt fel rá, ezután elkezdtek e-mailezni, majd egymásba szerettek.
A pár egy YouTube csatornát vezet, hogy megmutassák, a mozgáskorlátozottak is tudnak normális életet élni, és ez a szexualitásra is vonatkozik.
Legújabb videójukban nyíltan beszélnek a szexről, mivel sok kérdést kaptak ezzel kapcsolatban. Hannah bevallotta, eleinte félt, hogy az együttlétek során fájdalmat okoz párjának, de kiderült, nem olyan törékeny, mint ahogy sokan gondolnák.
Persze voltak kisebb-nagyobb bakik, például a lány úgy lökte meg a fiú könyökét, hogy az felkiáltott fájdalmában.

Szerintük viszont a legfontosabb a kommunikáció, ahogy más párok esetében is ennek nagy szerepet kellene játszania a szexben.
"Szerintem a szexuális életünk csak jobb lett azzal, hogy mindketten elmondjuk, mit szeretnénk, és kitaláljuk, hogy érjük ezt el" – mondja a lány.
"Amikor már a végéhez közeledünk, sokszor kérdezgetem, hogy ez oké, jól csinálom, minden rendben? Ilyenkor Hannah gyakran azt mondja, hogy 'fogd be'" – mesélte a videóban Shane.