A pornószínészként tevékenykedő Ljubov Busujeva, évek óta nem mer hazamenni a szülővárosába, az orosz-kazah határnál található Isimbe, mert attól tart, hogy a helyiek meglincselnék a foglalkozás miatt – írja a Daily Star cikke alapján a Ripost.

A 27 éves lány szerint szülővárosában szinte mindenki tudja, hogy mivel keresi a kenyerét, és ezt nagyon nem nézik jó szemmel. A mélyen vallásos helyiektől rendszeresen fenyegető üzeneteket kap, sőt, a családját is érték már fizikai atrocitások az elmúlt időszakban.

„Az ottani emberek szexuálisan nagyon konzervatívak. Valószínűleg halálra köveznének, ha egyszer visszamennék" – fogalmazott az orosz sajtónak a pornósztár.

Ljubov Busujeva 17 évesen költözött fel Moszkvába, mert a szülővárosában semmilyen munkalehetőség sem kapott. A fiatal lány először könyvtárosként és masszőrként próbált szerencsét az orosz fővárosban, majd 20 évesen vágott bele a pornózásba.Lola Taylor az elmúlt években több száz filmben szerepelt, és soha meg sem fordult a fejében, hogy más hivatás után kéne néznie, ugyanis ezzel a szakmával végre olyan anyagi helyzetbe került, amiről mindig álmodott. A fiatal pornós egyébként nemrég nagylelkűségével került a bulvárlapok címlapjára, ugyanis ingyen szexet ajánlott mindenkinek, aki felgyógyul a koronavírusból.