Egyértelmű, hogyha egy férfi megcsal egy nőt, bűne nem marad megtorlatlan. Ha kiderül a félrelépés, szinte biztos, hogy a nő rögtön véget vet a kapcsolatnak, de vannak, akik nem érik be a szakítás tényével, és alaposan megleckéztetik hűtlen partnerüket.

Egy internetes fórumon megcsalt nők vallottak arról, hogyan zajlik az ilyesmi a gyakorlatban, a Ripost pedig összeszedte a legdurvábbakat.

„Összepakoltam a cuccomat, míg nem volt otthon – látni sem akartam azt a disznót. Közben összekentem romlott tonhallal a franciaágy keretét: a lábakat, a matrac alatt a rácsot, a szegélyléceket. Szerintem soha nem jött rá, mitől van a hálóban penetráns bűz. Később hallottam a közös ismerősöktől, hogy végül el is költözött a bűz miatt."

Nincs kegyetlenebb egy megcsalt nőnélForrás: Shutterstock

„Bekentem az összes alsónadrágját vietnámi balzsammal, miközben aludt. Amikor felébredt, közöltem vele, tudom, hogy megcsalt, és engem többet nem lát. Azt sajnálom, hogy nem láttam a képét, amikor felvette a gatyáját."

 

„Az buktatta le, hogy esténként szótlan volt, sokat beszélt valakivel chaten. Aztán elolvastam az üzeneteket. Nem mondtam neki semmit, de felszedtem egy pasit, akinek adtam egy jó orált. Közben készítettem magamról egy szelfit, és elküldtem a pasimnak, aki valószínűleg éppen a másik nőnél volt."