Íme néhány tipp, hogy legyen újra a régi az intimitás a pároddal! - Videó

fáradtság szex Intimitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismerős szituáció, amikor párod fáradtságra hivatkozva inkább elutasítja az buja érintéseket, és még annak is lehetőségét, hogy szexre kerüljön a sor?! Sokan ebben az esetben rosszra gondolnak, valójában azonban tényleg kimerült lehet a munkája vagy esetlegesen a gyerekek miatt. Íme, néhány tipp, ami segíthet! 

Az elmúlt stresszes és feszült időszak rengeteg párnak kikezdte a kapcsolatát, amihez szorosan hozzákapcsolódik a szex is. A korlátozások enyhítésével pedig újraindult az élet, ismét visszatérünk a munkába, ami az eddiginél is sokkal fárasztóbb lehet. Hazaér a kedvesed és szinte egyből ágynak dől, ahelyett, hogy téged döntene?

Polili az Ébredő Szexuális Blog szerzője és youtubere pont erről a problémáról beszél, illetve ad némi tanácsot, annak érdekében, hogy újra visszaszerezd pároddal az intimitást:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.