Vannak, akiket szexuálisan csak és kizárólag a túlsúlyos emberek vonzanak. Ám a brit Cosmo egyik szerzője, Georgina nem ezek közé tartozik. Ő teljesen más okból választ súly alapján partnert.

Az első negatív szexuális élmény 16 évesen érte, méghozzá egymás után öt fiú is azt kérte tőle, hogy ne vetkőzzön le teljesen, amikor ágyba bújnak egymással. Georgina akkor 44-es ruhákat hordott. Mindegyik partnere vékony volt, ő pedig duci, ami a rossz tapasztalatok miatt elkezdte zavarni. Az is előfordult, hogy egy egyéjszakás kalandja után egy hétig semmit sem evett, mert látta magát szex közben a tükörben.

Egy nő vallomása, aki csak a kövér férfiakkal élvezi igazán a szexet (18+)Forrás: Getty Images/Creatas RF/Creatas

A szexuális felszabadultságot és saját testének elfogadását ez egyetemi évek hozták el számára: még a csoportos szexet is kipróbálta, felszabadultan, élvezettel. Bár a szexuális partnerei között vékonyak és husibbak is voltak, ő mégis a ducibbakkal, a vele hasonlóakkal élvezte igazán a szexet. Volt, amikor egy este a szeretőjével rengeteg ételt rendeltek, megették mind, majd egész éjszaka szeretkeztek.

Geogrina rájött, hogy egy hozzá hasonló testalkatú férfi mellett tud csak igazán felszabadult lenni a szexben, hiszen nem kell takargatnia a pocakját, és közösen élvezhetik az életet. Arra a következtetésre jutott, hogy a vékonybab férfiak egyfajta fétis eszközként használják őt, ellenben a kövérebbekkel, akik egy hozzájuk hasonlóval egyszerűen csak jól akarják érezni magukat.

Úgy fogalmaz, hogy amikor egy hozzá hasonló kövér emberrel szexel, jobban vonzódik önmagához is.