Sok nő panaszkodik arra, hogy nem tudnak a csúcsra jutni. Így volt ezzel Veronica Trufasu, aki egészen 30 éves koráig nem tudta átélni a gyönyört. Most viszont rájött a megoldásra, és ezt oktatja is.

Felmérések szerint a nőknek csupán közel a 20 százaléka képes hüvelyi orgazmusra. Sokak számára komoly probléma, hogy nem tudnak eljutni párjukkal a csúcsra.

Veronica Trufasu szintén közéjük tartozott, ő 30 éves koráig nem tudta, milyen az orgazmus. Ám úgy döntött, nem vár egy férfira, hogy megoldja a problémáját, és kezébe vette az irányítást.

Kidolgozott egy olyan edzést, amely erősíti a nemi szerv izmait. A lényege, hogy súlyokat kell emelnie a nőknek ezen testrészükkel. Veronica azt állítja, ettől érzékenyebbek lesznek az intim területek, és erőteljesebb az orgazmus – írja a Daily Star.

Egy speciális torna segíthet a hüvelyi orgazmus elérésében?Forrás: Shutterstock

„Mindenki azt mondja, várj az orgazmusra, amíg valakitől megkapod. A nők pedig csak várnak, de az az igazság, hogy ezt senki nem tudja megadni Neked, az orgazmust igazából az elméddel és a testeddel hozod létre te magad." – vallja Veronica.

Az edzéstervhez pedig a nő közel 380 ezer forintnak megfelelő összeget kér el.