A nők hajlamosak kétségbeesni amikor - noha nagy lendülettel estek egymásnak - a férfinél mégsem akar működni a dolog. Ne aggódj, ennek több oka lehet, nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni.

Köztudott, hogy az alkohol ugyan meghozza a kedvet egy kis hancúrhoz, de amikor az akcióra kerülne a sor, mégsem megy a dolog. Ezzel sajnos nem lehet mit tenni, a pia ugyanis nagyon is árt az állóképességüknek, és sokszor ezen Te sem tudsz segíteni.

Hiába gondoljuk azt, hogy a férfiak bármikor képesek szexelni, azért ők sincsenek egész álló nap harci készültségben. Lehet, hogy kedvük lenne hozzá, de ha nagyon fáradtak, akkor bizony nem jön össze, akármennyire is szeretnék.

Ne ess kétségbe, ha nem jön össze a hancúr mindig!Forrás: Shutterstock

Hidd el, a pasik is tudnak lelkisek lenni, és ha valami bántja őket, előfordulhat, hogy csődöt mond a férfiasságuk. A nagy viták után nem biztos, hogy egyből megy a békülős szex, ezt ugye Te is átérzed?

Néha azonban sajnos tényleg állhat a háttérben egy harmadik fél is, ami miatt lelkiismeret-furdalása van, és ezért nem működik Veled a szex. Illetve, ha túl sokat végez önkielégítést, az is rossz hatással lehet a nemi életetekre.