Az anális szex még mindig sokak számára tabu, de jó páran vannak, akik bizony igenis élvezik. Legyen szó akár kezdőkről, akár haladókról, a kínos pillanatok bárkinél kopogtathatnak.

Egy csajos estén sok téma felmerül, így esett meg, hogy nemrég, egyik munkatársunk barái körében is szóbakerült a popsiszex. Három hölgy, álnéven pedig a Life.hu olvasóival is megosztja, hogy milyen kínos pillanatokat kellett megélnie.

Nagyon szerettem volna kipróbálni, milyen is az anális szex, mert totál lázba hozott, akárhányszor elkezdett játszani a pasim a fenekemmel. Szépen megfürödtem, hangolódtam, felvettem egy szuperszexi fehérneműt, gyertyát gyújtottam, csöpögött minden a túlfűtött erotikától... ő hazaért, én egyből rámásztam, ment is minden a maga útján, amikor is belesúgtam a fülébe, mit is szeretnék ma este. Na a válasz hidegzuhanyként ért: őt ez egyáltalán nem izgatja, nem vonzza az anális szex. Úgy éreztem, hülyét csináltam magamból, de tanultam belőle. Azóta, ha valami újat akarok behozni, előtte megbeszélem vele - Ani 29 éves.

Kínos anál-pillanatokForrás: Thinkstock

Velem a legnagyobb rémálom történt meg. Talán túl sok síkosítót használtunk vagy fogalmam sincs, de a lényeg, hogy az aktus kezdete után nem sokkal azt éreztem, menten összecsinálom magam. És hát meg is történt. El sem tudom mondani mennyire kínosan éreztem magam, szerencsére a férjem nem kerekített nagy ügyet belőle: letusoltunk és a lepedőt kimostuk - Betti 41 éves

Az én ultra kínos pillanatom egy szeretőmmel esett meg, akinek nagyon méretes, vastag szerszáma volt. Előtte már hódoltam a popó szexnek pár alkalommal, tehát nem voltam kezdő, de vele egyszerűen nem jött össze. Minden adott volt, de amikor megpróbálta betenni, nem ment. Gondolom, ha hirtelen becserkészi, irtózatos fájdalmat éltem volna át, épp ezért próbálta finoman és lassan, de úgy meg nem sikerült. Több pózban is próbálkoztunk, aztán a végén feladtuk - Ildi 32 éves