Alekosz nehezen viseli az intimitás hiányát, barátnő híján pedig úgy döntött, egy női rabnak okozna örömet. Választ kapott a börtöntől.

Mivel már egy éve nincs barátnője Alekosznak úgy döntött, érzékiségét jó célra használja fel, és kielégítene egy hosszú ideje bezárt női rabot. Erről a tervéről korábban a Facebook-oldalán is beszámolt. 

Alekosz megdöbbent azon, hogy a börtön lakó nem élhetnek nemi életetForrás: TV2

"A rab kiválasztásának alapföltétele, hogy legalább kilenc éve legyen bezárva az. Ennyi idő szükségeltetik ahhoz, hogy föltétel nélkül uralkodjék el rajta a vágy. A test kielégítésén túl célom, hogy az elmúlt kilenc évhez viszonyítva bemutassam számára az új szexuális trendeket, szokásokat. A kiválasztás előtt három hét borotválkozási tilalmat rendelek el..." - kezdte Alekosz, a bejegyzés miatt le is tiltotta a közösségi oldal, de ez nem fájt neki annyira, mint az a válasz, amit a kalocsai női börtöntől kapott. 

"Tisztelt Nagy Alekosz Úr! Megkeresésére hivatkozva az alábbiakról tájékoztatom: A hazai börtönökben nem engedélyezett, hogy a fogvatartottak akár hozzátartozóikkal, kapcsolattartóikkal, akár más személyekkel intim együttlétet létesítsenek. Erre a jogszabályok nem adnak lehetőséget" - írták. Alekosz természetesen borzasztóan csalódott. 

"Bennem ez egészségügyi kérdéseket vet fel! Hát hogy van ez? Ha valakit leültetnek húsz évre, akkor ő húsz évig nem él nemi életet? A boldogsághoz szerintem mindenkinek joga van! De mindegy is, nem sikerült. Jó lett volna, mivel már egy éve nem voltam nővel. Próbálkoztam a Tinderrel is, de ott nagyon érdektelenek velem a nők, ha felteszek nekik egy kérdést megsértődnek, tiltanak. Ezért döntöttem úgy, hogy majd a börtönben találkozok egy olyan nővel, aki ki van éhezve, de hát a parancsnok megmondta: nem lehet" - mondta a Ripostnak.