Az orális kényeztetést sokan egyoldalúnak érzik, ezért sokan nem szeretik csinálni. Pedig egy szenvedélyes kapcsolatban adni épp annyira érzéki és izgató, mint kapni. 

Arról, hogy egy nő számára milyen újfajta orális izgatási technikákat lehet bevetni, korábban már írtunk. Most nézzük meg, milyen pózokban tudod a végsőkig felizgatni és akár a csúcsra is eljuttatni a pasidat.

A legtöbb szexpóz nem alkalmas egyéjszakás kalandok esetén, hiszen nagyfokú bizalom, a másik reakcióinak ismerete szükséges hozzájuk!  

Csak kényelmesen!

Ebben a pózban tégy úgy, mintha az ágyban fekve szeretnél olvasni, csakhogy a könyv helyett, a pasid fog hozzád közel kerülni. Ő irányít, ami veszettül feltüzeli majd, de közben te is játszhatsz az ujjaiddal a fenekén vagy épp a mellbimbóján, hogy még teljesebbé tedd számára ezt az orális szexpózt.

Forrás: Instagram/badgirlsbible

Dőlj hátra és engedd el magad! 

Egy ágyon vagy kanapén hagyatt fekve engedd le a fejedet a szélén. A pasid álljon föléd és úgy hatoljon a szádba. Ebben a pózban egészen mélyre tud csusszanni, sőt, közben a kezével, a szájával ő is kényeztethet téged. Érdemes azonban megbeszélni valamilyen jelet, ha neked már elég, hiszen te nem fogod tudni magadtól leállítani a folyamatot. 

Forrás: Instagram/badgirlsbible

Támadj oldalról!

A hagyományos pózhoz képest, ez az oldalt térdelős változat, izgatóan más élményt fog nyújtani a pasidnak, hiszen máshol fogod a péniszét, máshol érsz hozzá a nyelveddel. Nem mellékes az sem, hogy közben ő gyönyörködhet benned, ami számára plusz élvezeti faktort jelent.

Forrás: Instagram/badgirlsbible

Üljön rá a szádra!

Feküdj hagyatt, a fejed alá tegyél egy párnát, hogy kényelmes legyen. A pasid terpeszben vegye a fejedet a lábai közé és úgy hatoljon a szádba. Lassú mozdulatokkal húzza ki-be, miközben te maradhatsz passzív fél, de akár kalandozhatsz is a kezeddel. Számára ez olyan lesz, mintha misszionárius pózban szeretkeznétek, épp csak máshová hatol beléd, ami százszor izgatóbb lehet.

Forrás: Instagram/badgirlsbible

Ne feledd, az orális szex is a kölcsönös örömszerzésen alapszik, csak addig csináld, ameddig téged is izgat és te is élvezed!