Egy új tanulmány kiderítette, mekkora péniszméret kell ahhoz, hogy egy nő eljusson a csúcsra. Nos, lássuk!

A Big One Dating által nemrégiben készített felmérést a témával kapcsolatban. A válaszadó hölgyek 44%-a azt mondta, a 8 hüvelykes (20 cm) pénisz juttatta el őket a csúcsra, vagy gyújtotta be legtöbbször az orgazmus rakétáit.

A 18 és 23 cm hosszú pénisz összességében sikeresebb, mint az ennél kisebbek: az ilyen mérettel rendelkező férfiak az esetek 32-38% -ban juttatták el a csúcsra partnerüket, azonban ha egy kicsit tovább megyünk, láthatjuk, hogy ez sem teljesen igaz. Több mint a megkérdezett nők harmada "kellemes szexről" számolt be a 10 és 15 cm-es pénisszel megáldott férfiakkal.

A legkevésbé kielégítő péniszhossz egy hüvelyk volt (2,54 cm). 

Forrás: Shutterstock

Tavaly a University College London kutatói 104 férfi péniszét mérték meg, hogy lássák, mi számít átlagosnak: a felmérésben résztvevők között voltak fiatalok és nyugdíjasok is. A kutatás szerint az átlagos péniszhossz ebben a csoportban 5,1 hüvelyk (13 cm) volt, és összességében elmondható, hogy a nők sokkal elégedettebbek partnerük méreteivel, mint a férfiak sajátjukéval. Érdekesség, hogy egy internetes felmérés eredményei egyértelműen azt mutatják, hogy a férfiak 45%-a szeretne nagyobb péniszt -írja a DailyStar.