Nők vallottak arról, milyen a szex egy mikropénisszel rendelkező férfival. 

Sok férfi számára központi kérdés a szerszámuk mérete, pedig a legtöbben átlagos pénisszel rendelkeznek, és körülbelül csak a férfiak 0,6 százalékának van mikropénisze, ami azt jelenti, hogy a hímvessző erektált állapotában maximum 7 centiméter, vagy annál kisebb. Nem sok nő találkozik élete során ilyen partnerrel, de néhányan elárulták, milyen a szex valakivel, akinek kicsi szerszáma van - gyűjtötte össze a Cosmopolitan.

Karen elsőre nem találta partnere szerszámátA 26 éves nő és partnere között egyik este egyre forróbb lett a hangulat, Karen pedig a kezébe vette az irányítást, vagyis vette volna. "Sehol nem találtam, és már kezdtem elképesztő bénának érezni magam, mert egyszerűen nem értettem, merre lehet a szerszáma" - szomolt be. Aztán a partnere elkezdett nyögni, ebből jött rá a nő, hogy az az aprócska dudor, amit fog, az a partnere pénisze. A kezével kezdte kényeztetni a fiút, aki nagyon élvezte azt. 

Nők vallottak arról, milyen a szex egy mikropénisszel rendelkező pasivalForrás: Thinkstock

Lily nem a hagyományos szexszel jutott a csúcsraA 22 éves nő az egyetemen ismerkedett meg egy fiúval, akivel nagyon vonzódtak egymáshoz, ezért nem foglalkoztatta az, hogy a partnerének mikropénisze van. "Amikor kideürült számomra, hogy mikropénisze van, egyáltalán nem érdekelt. Az anális szex ráadásul egyszerűen fantasztikus volt vele, egyáltalán nem fájt, mégis elképesztő érzés volt minden egyes alkalommal" - mondta, a hagyományos szex pedig nagyon gyengéd volt. 

Az ujjak is csodákra képesekA harmadik beszámolóban a hölgy az egyik legjobb barátjával került intim kapcsolatba egy kicsapongó este után, ám igen meglepődött, amikor lekerült a férfiról minden ruha, de hamar túltette magát a látványon. "Szerencsére ez a sokk nem tartott sokáig, a srácnak ugyanis elképesztő hosszú ujjai voltak, amikkel profin tudott bánni" - árulta el. Hozzátette, háromszor is elélvezett, mielőtt a behatolásra került volna a sor. Az este azonban ennek ellenére a barátságuk végét jelentette. 

Kiderült, mekkorának kell lennie egy pénisznek, hogy biztosan a csúcsra juttasson (+18)

Egy új tanulmány kiderítette, mekkora péniszméret kell ahhoz, hogy egy nő eljusson a csúcsra. Nos, lássuk!