Sokkoló lehet, ha egy nap arra ébredsz, hogy a szerelmed melletted maszturbál, mégsem érdemes megijedni: egyáltalán nem biztos, hogy azért van, mert már nem kíván téged.

A Reddit nevű oldalon egy bevállalós lány elmesélte igaz történetét: egyik nap arra ébredt, hogy a szerelme épp önkielégít mellette, és a történtek óta elég furcsán érzi magát -írja a Cosmopolitan.

„Fogalmam sem volt, hogy hogy reagáljak a szitura! Közbeszóljak? Aludjak tovább? De az igazat megvallva ideges voltam. Ez azt jelenti, hogy már nem kíván engem? Hiszen ott voltam mellette, ő mégis azt választotta, hogy inkább magát kényeszteti... Nem tudom, hogy mit gondoljak!"

-írta a kétségbeesett lány.

Forrás: Shutterstock

A szakértő szerint a legrosszabb, amit ilyenkor az ember tehet, hogy kineveti párját, vagy összeveszik vele, amiért kihagyja a buliból.

„Ha a srác melletted nyúl magához, amíg te alszol, az egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem akar veled szexelni, sőt. Ez a lépés annak a jele, hogy biztonságban érzi magát, ha a közelben vagy, ráadásul az a tény is felizgathatja, hogy vajon felkelsz-e közben, és ha igen, akkor beszállsz-e"– mondta a szakértő, aki szerint két út közül érdemes ilyenkor választani:

„Ha nem szeretnéd, hogy sérüljön a párod önbecsülése, akkor két választás közül érdemes választanod; aludj tovább, mintha mi sem történt volna, vagy nyújts segítő kezet, (vagy mást) aminek tuti, hogy extrán örülni fog!"

Forrás: Shutterstock